Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
to nikome ne bih pozeljela
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
mozda ti se ovih dana poremetilo sve zbog punog mjeseca a i provjeri zeljezo
0
Prije 30 godina je umrlo covjecanstvo.
Svijet je nijemo i hladno posmatrao, bas kao sto posmatra i danas.
Ne postoje taj alkohol, to pivo, ta rakija, konjak, vinjak, viski, votka, ma ni narkotici koji ce sprijeciti da vam se javljaju i u snu i na javi, lica i krici njih izmorenih, ocajnih dok cekaju da ih zrno iz vaseg automata posalje u vjecna lovista.
Ne postoje te zastave i nacionalisticki simboli koji to mogu prigusiti zauvijek.
Samo vi znate kako vam je kada ostanete sami, kada spustite glavu na jastuk i sklopite oci.
A manje bi vas boljelo da ste automat okrenuli prema onima koji su vam urlali "Pucaj".
Mozda bi vas popljuvavali tu i tamo ali bi bili slavljeni kao istinski heroji svugdje u svijetu.
Ovako, pridonijeli ste da covjecanstvo umre tog dana.
Dok su holandski vojnici ispijali Heineken i mislili da ce proci. A proci nece. Neki ce kasnije zabosti iglu u vene, neki ce zavrsiti na ulici kao beskucnici, neki ce svezati omcu oko vrata prije nego sto skoce sa stolice posljednji put.
A onaj koji je napisao "A moustasche? No teeth? Smells like shit? Bosnian woman" ce se godisnje bar dvaput okrenuti za deset elegantnih i lijepih zena na ulici i nece znati da su upravo one Bosnian woman o kojima je pisao s ciljem da ispadne duhovit.
Na danasnji dan covjecanstvo je umrlo i pitanje je da li ce se vise ikada roditi.
Zato nijemo posmatraju sta se desava u Gazi, Ukrajini i Ujgurima na zapadu Kine. I misle da se sreca kupuje materijalnim stvarima.
Svijet je nijemo i hladno posmatrao, bas kao sto posmatra i danas.
Ne postoje taj alkohol, to pivo, ta rakija, konjak, vinjak, viski, votka, ma ni narkotici koji ce sprijeciti da vam se javljaju i u snu i na javi, lica i krici njih izmorenih, ocajnih dok cekaju da ih zrno iz vaseg automata posalje u vjecna lovista.
Ne postoje te zastave i nacionalisticki simboli koji to mogu prigusiti zauvijek.
Samo vi znate kako vam je kada ostanete sami, kada spustite glavu na jastuk i sklopite oci.
A manje bi vas boljelo da ste automat okrenuli prema onima koji su vam urlali "Pucaj".
Mozda bi vas popljuvavali tu i tamo ali bi bili slavljeni kao istinski heroji svugdje u svijetu.
Ovako, pridonijeli ste da covjecanstvo umre tog dana.
Dok su holandski vojnici ispijali Heineken i mislili da ce proci. A proci nece. Neki ce kasnije zabosti iglu u vene, neki ce zavrsiti na ulici kao beskucnici, neki ce svezati omcu oko vrata prije nego sto skoce sa stolice posljednji put.
A onaj koji je napisao "A moustasche? No teeth? Smells like shit? Bosnian woman" ce se godisnje bar dvaput okrenuti za deset elegantnih i lijepih zena na ulici i nece znati da su upravo one Bosnian woman o kojima je pisao s ciljem da ispadne duhovit.
Na danasnji dan covjecanstvo je umrlo i pitanje je da li ce se vise ikada roditi.
Zato nijemo posmatraju sta se desava u Gazi, Ukrajini i Ujgurima na zapadu Kine. I misle da se sreca kupuje materijalnim stvarima.
2
1
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5677
Pomiješo mi se bijeli i šareni veš.
3
2
1
1
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
jesi li imao onu maramicu za boje

0
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5677
Sad mogu samo na vašar.
2
2
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Za puni mjesec ne znam, ali za zeljezo znam. Sjebano je i vec sam na tabletama odavno.
Mislim da su ove vrucine. I inace mi pritisak zna spasti nisko pa me manta. A sad jos i ove vrucine pa sam nikakva tokom dana, a navecer valjda kad se sve rashladi zivnem.
1
1
Nisi jedina...jucer treba na posao nemogu da glavu podignem, danas slobodan vec sam ustao i zalivao cvijece a nije ni 6...
1
1
Ja ovih zadnjih dana se osjecam toliko umoran i vidim da radim bas sa pola snage i entuzijazma nego inace i osjetim da ce mi predstojeci godisnji odmor dobro doci.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3811
Ne znam šta mi je gore:
- to što se desilo prije 30 godina i što svake godine se taj broj mrtvih povećava
- ili to što Srebrenicu svako koristi u svoju samopromociju i za svoje političke poene.
Kada sam vidio Hanu kako kao uči el-Fatihu žrtvama, uhvatio bih je u onom momentu za kosu i udarao od zid.
Morbidnije da ne može biti…
- to što se desilo prije 30 godina i što svake godine se taj broj mrtvih povećava
- ili to što Srebrenicu svako koristi u svoju samopromociju i za svoje političke poene.
Kada sam vidio Hanu kako kao uči el-Fatihu žrtvama, uhvatio bih je u onom momentu za kosu i udarao od zid.
Morbidnije da ne može biti…
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15634
Hana mi je najmanji problem.
Meni je strasno koliko nam je djece otislo gledati nekog youtubera kako jede cevape, a povorku nisu
Meni je strasno koliko nam je djece otislo gledati nekog youtubera kako jede cevape, a povorku nisu
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Sta te to cudi....proslo je 30 godina tu djecu pogotovo u vrijeme youtube, Instagram I TikTok ama bas nista neprovlaci...ko da je nas privlacilo kad su nas prije rata vodali po sutjesci, neretvi, jasenovcu...isli smo sto smo morali.
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9936
Možete mi uzeti za zlo koliko hoćete, no ono šta rade cionisti Palestincima je 5x gore i svirepije.
Morate shvatit koliko je bitno što smo bili udaljeni od Rusije,danas bi Sarajevo izgledalo kao Gorzny 90 tih, i rat bi bi trajao u nedogled.
i sigurno bi broj žrtava bio neuporedivo veći nego što se taj broj zaustavio sa potpisivanjem Dejtona.
U nesreći smo imali sreće što broj žrtava nije prešao milion. Da nije bilo šuma istične Bosne u kojima su se muslimani krili tokom bjega, sigurno da bi broj ubijenih u Srebrenici iznosio preko 20.000.
Morate shvatit koliko je bitno što smo bili udaljeni od Rusije,danas bi Sarajevo izgledalo kao Gorzny 90 tih, i rat bi bi trajao u nedogled.
i sigurno bi broj žrtava bio neuporedivo veći nego što se taj broj zaustavio sa potpisivanjem Dejtona.
U nesreći smo imali sreće što broj žrtava nije prešao milion. Da nije bilo šuma istične Bosne u kojima su se muslimani krili tokom bjega, sigurno da bi broj ubijenih u Srebrenici iznosio preko 20.000.
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”