Eto pameti...
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5678
Re: Hoću da kažem!
Umjesto da mahnu auto?
Eto pameti...
Eto pameti...
2
1
1
1
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2911
- Kontakt:
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2911
- Kontakt:
Ma kako je nasa dijaspora nakon rata zaradjivala na osiguranju, nema ko nije prijavlkjivao kradje iz auta u BiH, valjda su im dohakali
. Da napomenem, lažne kradje
.
1
1

popravlja zube u kuci nedjeljom
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31163
juce komsija zakljuca kljuc u autu, u gepeku, a drugog nema i zvao hudini, dodjose ljudi i otkljucase ga za 5 minuta, uzese 200 maraka i alahimanet
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9940
- Pripremam prvi tekst za pilot projekat klupskog časopisa, nije problem napisati članak, malo se ponovi štivo dodati toga i iz glave, problem mi je da li su ostali članovi voljni da rade svoje rubrike? Na meni je obaveza da uređujem pdf. i svoju rubriku, ali je nemoguće da ja popunim barem 30 stranica od 40 stranica koliko smo planirali da bude u sklopu magazina. Skoro sam završio članak, i ispast će oko 5-6 stranica u wordu, što poslije formatiranja u InDesignu može biti do max 4 stranice.
- Kako mi je klupski kolega i organizator festa rekao, shvatam da ćemo poslije Dark sky festivala na Visočici krajem ovog mjeseca ući u intenacionalni katalog mjesta sa najkvalitetnijm noćnim nebom za astrografiju u Europi a Boga mi i šire, što me posebno raduje.
- Volio bi da časopis vremenom postane odskončna daska u afirmaciji ne samo astrofotografije i fotografije, već i afirmaciji te grane fotografije i astro-turizma u BIH, kako bi što više potakli mlade da se bave ne samo fotografijom, već da je iskoriste kao naučni alat.
- Kako mi je klupski kolega i organizator festa rekao, shvatam da ćemo poslije Dark sky festivala na Visočici krajem ovog mjeseca ući u intenacionalni katalog mjesta sa najkvalitetnijm noćnim nebom za astrografiju u Europi a Boga mi i šire, što me posebno raduje.
- Volio bi da časopis vremenom postane odskončna daska u afirmaciji ne samo astrofotografije i fotografije, već i afirmaciji te grane fotografije i astro-turizma u BIH, kako bi što više potakli mlade da se bave ne samo fotografijom, već da je iskoriste kao naučni alat.
3
2
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”

jeste li uletili u ponedjeljak
3
1
1
1
1
1
jutro, jesmooo, laganini, ko taj kroasan u kafu

nešto mi ta animacija, khm, ... čudna

nešto mi ta animacija, khm, ... čudna
2
1
1
1
bezobrazni keksic 
1
1