Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Kad izgubiš nešto nebitno možda se i ne sjetiš da si ga izgubila. Ovoga si se barem sjetila.
Pitanje je da li si se sjetila zato što ti je trebalo ili iz "čista mira".
Pitanje je da li si se sjetila zato što ti je trebalo ili iz "čista mira".
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Meni je gore kad nesto treba da popravim i obicno kad sklapam uvijek mi neki saraf ispadne ..ajd sto ispadne nego sto se onda otkotrlja negdje gdje nema logike, vise vremena potrosim trazeci taj saraf nego sto mi treba da popravim....
1
1
Sta se smijes @smajlic ....jucer sam poludio tako ispade mi kasikica za secer u kuhinji I ode pod frizider...alo ba kako je ona uspjela da ode skroz do suprotnog zida, polomio se dok sam je iscackao nazad....ajd barem sam prasinu pocistio 
1
1
To su već primjeri Marfijevog zakona.
Anything that can go wrong will go wrong.
Poslije je modificiran sa "at the worst possible time".
Anything that can go wrong will go wrong.
Poslije je modificiran sa "at the worst possible time".
1
1
Na to je drugo. To se desava i meni stalno, i svim ljudima. Jednostavno trazis ono sto ti je pred ocima, a ne vidis. To je obicno umor.
Ali ne imati nikakvo sjecanje da si nesto tebi bitno sklonio na neko zasticeno mjesto u vlastitoj kuci je ipak za zabrinutost. Bar ja tako dozivljavam.
0
Trebalo mi. Radi se o nekim spisima, trebala sam poceti raditi na njima. I od velike su mi vaznosti. Dakle, nemoguce zaboraviti gdje su stavljeni. Ali eto, u mom slucaju moguce.
Najgore je sto ima 100 i jedno drugo logicnije mjesto gdje sam to mogla staviti. Ne znam. Moram pitati ukucane da me mozda oni ne zahebavaju, ali sumnjam. Ne bi se s ovim igrali.
0
Umor I kod tebe, vjerovatno si posla da ih stavis negdje drugo al te nesto poremetilo I ostavila ih tu....tvoj mozak je trazio na logicnim mjestimaMunDzi je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:02Trebalo mi. Radi se o nekim spisima, trebala sam poceti raditi na njima. I od velike su mi vaznosti. Dakle, nemoguce zaboraviti gdje su stavljeni. Ali eto, u mom slucaju moguce.
Najgore je sto ima 100 i jedno drugo logicnije mjesto gdje sam to mogla staviti. Ne znam. Moram pitati ukucane da me mozda oni ne zahebavaju, ali sumnjam. Ne bi se s ovim igrali.
1
1
Ja sam siguran da ih više nikad nećeš izgubiti.
2
1
1
1
ovu mescini necemo
malo me grlo zeza a i nismo nista vala dogovarali
tetka mi tu pa nismo nikoga zvali
jedino kod mojih da odletimo pa penzionerski sjedimo, cestitamo jedni drugima i kuci u krevet
malo me grlo zeza a i nismo nista vala dogovarali
tetka mi tu pa nismo nikoga zvali
jedino kod mojih da odletimo pa penzionerski sjedimo, cestitamo jedni drugima i kuci u krevet
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
I mi isto. Mladost nek slavi vani.
Mi starohani penzionerski uz veceru kod kuce.
Mi starohani penzionerski uz veceru kod kuce.
1
1
ma da
kod mojih ce biti suhog mesa i sudzuke i novogodisnji bingo
kod mojih ce biti suhog mesa i sudzuke i novogodisnji bingo
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Bingo je super. Ja sam prosle godine kod nas na Bozic organizovala Bingo i poklon pobjedniku. 
1
1
Sudžuka 

Eto šta je meni privuklo pažnju.
Eto šta je meni privuklo pažnju.
2
2
Jel' možete objasniti to oko novogodišnjeg binga?
0