Da se požalim

Truć, trač, bla, bla...
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21590

Re: Da se požalim

Post Postao/la Miss Y. »

Polaris je napisao/la: 07 mar 2026, 18:02 I kako to misli? Evo ja jedem malo za dorucak, pojedm vocku, jogurt, nesto slatko, pa rucak i onda opet neko voce.. mislim to sve u vremenskim razmacima..
Ima li neko na forumu da mora jeste tako vise puta dnevno manje obroke da mi malo objasni kako sebi to rasporedi i sta jede?
pa standarno bi trebala imati 3 glavna obroka, i dvije užine izmedju.
to bi važilo za sve pogotovo za trudnice. truditi se nutritivno jesti kvalitetno.
vremenom ćes vidjeti sta ti ne odgovara i stvara mučninu. i to većinom samo prvo tromjesečne.

sve sto ti nije jasno pitaj doktora, da nemas nedoumice, zasto da ne? :cvijece
1
1 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31122

Post Postao/la hani_jong_un »

babo je danas dogovorio da proda kucu u kojoj zivimo ☹️
u narednom periodu ce zavrsavat papire, notara i te gluposti
u aprilu ce mi bit 26 godina kako zivim u njoj ☹️
2
1 slika 1 slika
1811
smajlic
Administrator
Reactions: 45249

Post Postao/la smajlic »

hani_jong_un je napisao/la: 09 mar 2026, 23:34 babo je danas dogovorio da proda kucu u kojoj zivimo ☹️
u narednom periodu ce zavrsavat papire, notara i te gluposti
u aprilu ce mi bit 26 godina kako zivim u njoj ☹️
kako ce nam @WhiskeyPete, sad kad se odselis, davati izvjestaje o tvojim bugatijima i jesi li ocistio snijeg ili nisi :plaki
2
1 slika 1 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31122

Post Postao/la hani_jong_un »

tracara
2
1 slika 1 slika
1811
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 9939

Post Postao/la WhiskeyPete »

Reci ti fino babi da podere te papire i da se i ti pitaš tu. TI si pravi njegov naslednik, sestra neka se ne pretlja!!!
2
1 slika 1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Danny
Player
Player
Reactions: 12379

Post Postao/la Danny »

jucer oprao auto, jutros sav ukakan .. razlog je citav slijed lancanih desavanja, koje cu pokusati opisati da shvatite ..

u mojoj, uslovno receno, zgradi zivi jedna baba, nase gore list .. posto je sama i dosadno joj je vjerovatno, hrani ptice .. ponekad i trehne mrve sa balkona na parking ..

onda dodju razne ptice .. galebovi, vrane itd. i kada se nahrane slete na lampe na parkingu i vrse nuzdu na auta koja su tu parkirana ..

domar joj je par puta skrenuo paznju ta taj problem i apelovao na njenu svijest da to ne radi, jer svi se zale .. medjutim baba ne yebe nikoga .. i evoneznam

to bi ukratko bilo to
3
3 slika
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

najlakse je odseliti se :keke
1
1 slika
Bobi
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2967
Kontakt:

Post Postao/la Bobi »

Pravda za babu :djed
2
2 slika
:danny
smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

i ptice :meha2
0
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6227

Post Postao/la exliberal »

Opet pada....pa dokle vise jebem ti snijeg i %(@^#($^#@(&&!!!!
3
1 slika 1 slika 1 slika
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6227

Post Postao/la exliberal »

Danny je napisao/la: 13 mar 2026, 09:10 jucer oprao auto, jutros sav ukakan .. razlog je citav slijed lancanih desavanja, koje cu pokusati opisati da shvatite ..

u mojoj, uslovno receno, zgradi zivi jedna baba, nase gore list .. posto je sama i dosadno joj je vjerovatno, hrani ptice .. ponekad i trehne mrve sa balkona na parking ..

onda dodju razne ptice .. galebovi, vrane itd. i kada se nahrane slete na lampe na parkingu i vrse nuzdu na auta koja su tu parkirana ..

domar joj je par puta skrenuo paznju ta taj problem i apelovao na njenu svijest da to ne radi, jer svi se zale .. medjutim baba ne yebe nikoga .. i evoneznam

to bi ukratko bilo to
Imam ja ukrajinku sa dva terijera...ona ko vampir ustane u pola 6 I pusti ih na balkon i cim ih pusti kad to pocne skevcat..ja je zaustavio jednom rekoh nemoj to radit imaju porodica sa malom djecom, starijih osoba, ljudi koji rade do kasno..budis cijeli komsiluk , znas oni samo laju kad vide nekog na balkonu...ja I...pa nemoj na balkon izlazit. Da ti jebem mater i tebi I tvojim kerovima a I onom ko te doveo ovdje...pisali upraviteljima ..nemogu joj nista 🤬...kaze ja sam izbjeglica
2
1 slika 1 slika
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 9939

Post Postao/la WhiskeyPete »

DobiJo sam i odjavu sa poreske kartice JS3100, još 3 dana i lagano biro. :keke
2
1 slika 1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Nierika
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 274

Post Postao/la Nierika »

Pozdravi ih, bilo je to dobro vrijeme na birou. :oo
3
3 slika
Nierika
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la Nierika »

Na temu zaposlenja, razmišljam o (povremenim) poslovima koje sam radila a da nisu u mojoj struci: dijeljenje letaka, babysitting, za šankom, dostava, catering, call centar, kasnije svašta još online iako je tu bilo i poslova sličnih mojoj profesiji.
2
1 slika 1 slika
medvjed23
Administrator
Reactions: 9207
Kontakt:

Post Postao/la medvjed23 »

Ja sam tako 15 godina luto dok mi se nije posrećilo da nađem neki normalan poso u struci. Pekare, pizzerije, parkinzi, svašta...

U tom svemu, gomila minusa, ali i jedan golem plus: naučiš cijeniti fine poslove.
3
1 slika 1 slika 1 slika
Nierika
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la Nierika »

Ja sam neke od nabrojanih poslova radila kad sam živjela u inostranstvu i okej su bili plaćeni i većinom part-time pa sam imala dovoljno vremena za druge interese. Kod nas su takvi poslovi uglavnom puno radno vrijeme ili prekovremeno a nedovoljno plaćeni. Online poslovi su mi najbolja opcija od tih povremenih poslova al' nisam znala za njih prije 10, 15 godina. I u ovoj jednoj porodici u kojoj sam babysittala je bio neki baš super par s djecom, žena je radila u UN i stalno organizovala da s djecom idem na neke kreativne radionice i slične sadržaje, i to me vjerovatno motivisalo da se počnem baviti trenutnom profesijom. :oo
1
1 slika
medvjed23
Administrator
Reactions: 9207
Kontakt:

Post Postao/la medvjed23 »

Nierika je napisao/la: 14 mar 2026, 19:38 Ja sam neke od nabrojanih poslova radila kad sam živjela u inostranstvu i okej su bili plaćeni i većinom part-time pa sam imala dovoljno vremena za druge interese. Kod nas su takvi poslovi uglavnom puno radno vrijeme ili prekovremeno a nedovoljno plaćeni. Online poslovi su mi najbolja opcija od tih povremenih poslova al' nisam znala za njih prije 10, 15 godina. I u ovoj jednoj porodici u kojoj sam babysittala je bio neki baš super par s djecom, žena je radila u UN i stalno organizovala da s djecom idem na neke kreativne radionice i slične sadržaje, i to me vjerovatno motivisalo da se počnem baviti trenutnom profesijom. :oo
Hoćeš nam napraviti neki filmski klub?

Odrediš neki film, koji je lako naći na netu, i ostaviš nam dvije il tri sedmice da taj film pogledamo...

I onda oni koji su pogledali malo popričaju o filmu, izdvoje ono zanimljivo, protumače ponešto itd...

Možeš napraviti i neki obrazac sa pitanjima: najdraža scena, najbolji citat iz filma, ocjena filma i dr...

Da se malo družimo uz filmove? Šta misliš?
2
1 slika 1 slika
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”