Iskra je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:31Znaci, tebi je zenstveno samo kad je utegnuto? :facepink floydd je napisao/la: ↑05 nov 2021, 06:02 čuj helanke nisu ženstvenepa nisu kad ih ja nosim možda....inače
![]()

Iskra je napisao/la: ↑11 nov 2021, 20:31Znaci, tebi je zenstveno samo kad je utegnuto? :facepink floydd je napisao/la: ↑05 nov 2021, 06:02 čuj helanke nisu ženstvenepa nisu kad ih ja nosim možda....inače
![]()

1
ja ih samo koristim kad treniram, i to jedva.Iskra je napisao/la: ↑04 nov 2021, 18:06I ja..nezenstvene su totalno.Teta Razapeta je napisao/la: ↑04 nov 2021, 09:37 Nikad sebi nisam kupila helanke.![]()
Mrzim helanke. :face
1
Uh ja sam igrao sudoku i pičio Physics Puzzle na pauzama.
Imala sam tezak start u jakoj firmi gdje su vec bili uigrani igraci, ambiciozni, mladi, zeljni uspjeha, gutali su sve pred sobom. Naisla sam na neprihvatnaje od strane njih, najvisim dijelom mislim, zbog svoj porijekla. Ovo sam cinila iskljucivo da odagnam crne misli i prebrodim neprihvatanje sredine. Tako i bi.
Ja sam radio u jednoj firmi sa jako lošom organizacijom i dobar dio produkcije sam imao pod mojom odgovornošću.PilePipi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 16:12Imala sam tezak start u jakoj firmi gdje su vec bili uigrani igraci, ambiciozni, mladi, zeljni uspjeha, gutali su sve pred sobom. Naisla sam na neprihvatnaje od strane njih, najvisim dijelom mislim, zbog svoj porijekla. Ovo sam cinila iskljucivo da odagnam crne misli i prebrodim neprihvatanje sredine. Tako i bi.
U tom periodu provodila sam skoro svaki dan u istoj knjizari koje se nalazila preko puta ofisa. Tu sam citala sve i svasta, od psihologije, ljubavi, nacina poslovanja, arhitekture, dizajna, do stock marketa - LOL
Koja slicnost u razmisljanju jbte, nevjerovatnoOmmadawn je napisao/la: ↑14 nov 2021, 16:38Ja sam radio u jednoj firmi sa jako lošom organizacijom i dobar dio produkcije sam imao pod mojom odgovornošću.PilePipi je napisao/la: ↑14 nov 2021, 16:12
Imala sam tezak start u jakoj firmi gdje su vec bili uigrani igraci, ambiciozni, mladi, zeljni uspjeha, gutali su sve pred sobom. Naisla sam na neprihvatnaje od strane njih, najvisim dijelom mislim, zbog svoj porijekla. Ovo sam cinila iskljucivo da odagnam crne misli i prebrodim neprihvatanje sredine. Tako i bi.
U tom periodu provodila sam skoro svaki dan u istoj knjizari koje se nalazila preko puta ofisa. Tu sam citala sve i svasta, od psihologije, ljubavi, nacina poslovanja, arhitekture, dizajna, do stock marketa - LOL
Osoblje je bilo bezveze skroz, niko ni s kim, a ako s kim i pričaš, uglavnom samo bezveze stvari i gluposti.
Jedino sam imao jednog prijatelja s kojim se znam od osnovne još a i on pod konstantnim stresom.
Samo jedna radio stanica se emitovala i to komercijalna a one idu po pravilu 30-40 istih pjesama po danu i to svaki dan.
Eh skontam ja - skinem sebi podkastove dokumentaraca i muzike, slušalice na uši i radim. Kad sam na pauzi, jedem, popijem kafu, udarim sudoku ili nešto drugo i skroz u svom mikrosvijetu.
Pa, gdje bi drugo potrosio vrijeme neprocjenjive pauze?