Da se pohvalim
Re: Da se pohvalim
Prvi put su me nasankali na online orders...60$...moram sad blokirat payment na cartici...a poletio Lola konta nasao dobar deal 
2
1
1
1
Posao uzet ovo Sve izgledalo legit, tracking..sve kad jucer kaze delivered..nigdje nista poceo da svrljam po internet kad scam...
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31122
prico mi je babo jednom, tamo u njemackom mu komsija palestinac pokazo foru kako da kupuje preko nekog kataloga a nikad da ne plati. i kaze mama nakupovala masu stvari, nikad nista nije platila. a reko mu nemoj nikom pricat, ovo ja tebi jer si brat musliman 
4
4
1811
Eh bugari to rade u sesnaest...ovih par sto ih ja znam pola stvari kazu nisu dobili, jednu cetvrtinu plate a drugu kazu nevalja da vratimo I tu I'm dosta puta kazu netreba zadrziteHannibal je napisao/la: ↑05 aug 2025, 17:20 prico mi je babo jednom, tamo u njemackom mu komsija palestinac pokazo foru kako da kupuje preko nekog kataloga a nikad da ne plati. i kaze mama nakupovala masu stvari, nikad nista nije platila. a reko mu nemoj nikom pricat, ovo ja tebi jer si brat musliman![]()
1
1
Ustala sam sa promuklim glasom, tj izgubila sam glas. Prethodnih dana sam kihala i slinila. Sad kasljem duboko, otkida me u prsima. Boli glava, a rekla bih da imam i povisenu temperaturu, nisam je mjerila.
Blago mi se sad. Sve sam mislila nece grom u koprivu, ali evo spuca me u po ljeta.
Blago mi se sad. Sve sam mislila nece grom u koprivu, ali evo spuca me u po ljeta.
3
2
1
1
Kupila ove maske za lice,jedva cekam da ih iskoristim 
4
1
1
2
1
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2969
- Kontakt:
jel skupo to, šta misliš bil meni to moglo da ispeglam face
1
1

Javim ti dok isprobam
Pa ne znam bas jel skupo i nije
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2969
- Kontakt:
Ma goni ovo cudo cijelu noc morala drzati na licu :face
Ja kontala bar ce me nekih 20 god pomladiti
Ja kontala bar ce me nekih 20 god pomladiti
3
1
1
1
1
1