Ovo još niste znali o meni
Re: Ovo još niste znali o meni
Pa dobro mi smo komunicirali dosta prije kahve i znala si da to nisam.
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Tako meni jednom kaze jedna cura: Baš si ti meni ovako super. Ja te znam iz vidjenja, uvijeks i mi se nekako cinila ozbiljnom i umisljenom. Rekoh zbog cega to majketi. Kaze: Pa ides ulicom uvijek ozbiljna, nikad se ne smiješ.
Wtf :face
Rekoh pa necu hodati sama i smijati se ko idiot, ccc
3
3
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Vjerovatno isti slucaj. I recimo meni smeta malo svjetlost, pa se jos i namrgodim.Moonlight je napisao/la: ↑25 sep 2020, 09:56Tako meni jednom kaze jedna cura: Baš si ti meni ovako super. Ja te znam iz vidjenja, uvijeks i mi se nekako cinila ozbiljnom i umisljenom. Rekoh zbog cega to majketi. Kaze: Pa ides ulicom uvijek ozbiljna, nikad se ne smiješ.
Wtf :face
Rekoh pa necu hodati sama i smijati se ko idiot, ccc
1
1
Until I die!
Until I die!
pa jesi malo onako na prvu.
1
1
Until I die!
Until I die!
većina ljudi Zna da sam arogantna
4
1
3
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Neka si, tebi je sve dopusteno i oprosteno.
1
1
Until I die!
Until I die!
1
1

- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2943
- Kontakt:
sve znas
0

Isti sam. Zato me gotive svi na poslu i cistacice, kuhari, podvornik, asistenti, administracija... Stanes sa ljudima, popricas, nasalis se, sve fino, kulturno, uljudno - pa kad sta zaskripi, uvijek ti prvom pomognu.uvijek_kontra je napisao/la: ↑25 sep 2020, 07:01 Uvijek pozdravljam sve obstinske radnike, starije cike sto ujutro za nas ciste i metu cestu, cistacice po domovima zdravlja i sl., i uvijek mi uzvrate sirokim osmjehom.![]()
Nekad se bas prijatno iznenade jer su vecinom to ljudi koje ja ne znam i koji ne znaju mene, al kontam, bar tako da im se nekako covjek zahvali za sve sto rade i pokaze im da su bitni, mozda bitniji od svih..
I dan mi je ljepsi, a nadam se i njima.![]()
A imam par kolega, ne bas na mom odjelu ali u blizini - papci ono bas, ne gotive mene, mog kolegu i mog sefa, iz nekog samo njima znanog razloga i odnos je reciprocan.
Neki dan trebamo da istovarimo a oni sjede vani i piju kafu. Veli kolega "Nemoj sad, hoce li sta prokomentarisati" a ja namjerno odem i krenem i mislim se "Joj hajde reci nesto....". Q-rac, sute i gledaju...
4
2
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
I ja isto, svima fino Jeste li se umorili, kakav je dan...i tetama na kasi i sve.Ommadawn je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:40Isti sam. Zato me gotive svi na poslu i cistacice, kuhari, podvornik, asistenti, administracija... Stanes sa ljudima, popricas, nasalis se, sve fino, kulturno, uljudno - pa kad sta zaskripi, uvijek ti prvom pomognu.uvijek_kontra je napisao/la: ↑25 sep 2020, 07:01 Uvijek pozdravljam sve obstinske radnike, starije cike sto ujutro za nas ciste i metu cestu, cistacice po domovima zdravlja i sl., i uvijek mi uzvrate sirokim osmjehom.![]()
Nekad se bas prijatno iznenade jer su vecinom to ljudi koje ja ne znam i koji ne znaju mene, al kontam, bar tako da im se nekako covjek zahvali za sve sto rade i pokaze im da su bitni, mozda bitniji od svih..
I dan mi je ljepsi, a nadam se i njima.![]()
A imam par kolega, ne bas na mom odjelu ali u blizini - papci ono bas, ne gotive mene, mog kolegu i mog sefa, iz nekog samo njima znanog razloga i odnos je reciprocan.
Neki dan trebamo da istovarimo a oni sjede vani i piju kafu. Veli kolega "Nemoj sad, hoce li sta prokomentarisati" a ja namjerno odem i krenem i mislim se "Joj hajde reci nesto....". Q-rac, sute i gledaju...
Bas smo fini hej...
3
1
2
2

i ja se znam s vremena na vrijeme pozdraviti sa kolegama na poslu.
4
3
1
1
Until I die!
Until I die!
Imao sam jednog druga, momak maneken bio i vozimo se autom i gdje god vidi neko žensko, nasmiješi se i mahne.Miss Y. je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:42I ja isto, svima fino Jeste li se umorili, kakav je dan...i tetama na kasi i sve.Ommadawn je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:40
Isti sam. Zato me gotive svi na poslu i cistacice, kuhari, podvornik, asistenti, administracija... Stanes sa ljudima, popricas, nasalis se, sve fino, kulturno, uljudno - pa kad sta zaskripi, uvijek ti prvom pomognu.
Bas smo fini hej...![]()
Kaže “Sad je njoj uljepšan dan. Što više uljepšanih dana, to više uljepšanih žena”.
3
3
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
ja u Izmiru zakocio da zena predje ulicu, presjekla me tako hladnim pogledom da je to strasno

3
3