Ovo još niste znali o meni
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 3051
- Kontakt:
Re: Ovo još niste znali o meni
Jel znate odakle je onaj orah sto se prodaje po Konzumu i Bingu prije po 10 KM sad vidim po 14-15 KM ? Jel pogledao iko ikad deklaraciju?
0

ne gledam nista, samo brojim pare i jedem.
sta će mi ta sekiracija još
sta će mi ta sekiracija još
5
4
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9348
- Kontakt:
Majice mijenjam po ustaljenom rasporedu. Ista majica istim danom. Imam, dakle, majicu za ponedjeljak, majicu za utorak itd.
Neko ko me, recimo, viđa samo ponedjeljkom, uvijek će me vidjeti u istoj majici i misliće da nemam nijednu drugu.
Heroj moje mladosti, Dylan Dog, ima nekoliko identičnih kompleta, pa uvijek isto izgleda. I ja sam se bavio mišlju da počnem tako, al ljudi bi pomislili da se nikad ne presvlačim. Počeli bi bježati od mene. Dobio bih otkaz. Moro bih prodati forum. Ne isplati se...
Neko ko me, recimo, viđa samo ponedjeljkom, uvijek će me vidjeti u istoj majici i misliće da nemam nijednu drugu.
Heroj moje mladosti, Dylan Dog, ima nekoliko identičnih kompleta, pa uvijek isto izgleda. I ja sam se bavio mišlju da počnem tako, al ljudi bi pomislili da se nikad ne presvlačim. Počeli bi bježati od mene. Dobio bih otkaz. Moro bih prodati forum. Ne isplati se...
2
1
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
His clothes are one of his defining characteristics: he always dresses the same way, in a red shirt, black jacket, and blue jeans; he bought twelve identical outfits after the death of his lover Lillie Connolly. Even during the worst weather, he never wears an overcoat or even carries an umbrella, since, according to him, an overcoat "would ruin his look", and he thinks that an umbrella is a "useless invention. Especially when it doesn't rain."

So cool...
1
1
sta ako ti se izgubi negdje majica za ponedjeljak?medvjed23 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 18:06 Majice mijenjam po ustaljenom rasporedu. Ista majica istim danom. Imam, dakle, majicu za ponedjeljak, majicu za utorak itd.
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
e to me zanimalo
bila sam se zabrinula
bila sam se zabrinula
0
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
Okružena sam sa “white trash”, to ne kultura u 16
Šalju emailove od jutra do sutra, ne znaju ni za pocetak ni kraj radnog vremena. Kako ovo objasniti nego opštom nekulturom.
Šalju emailove od jutra do sutra, ne znaju ni za pocetak ni kraj radnog vremena. Kako ovo objasniti nego opštom nekulturom.
0
@medvjed23 otkud ti kosulja jel?
3
2
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31144
šaljem (a i pristižu, da ne kažem primam
a čitam kad hoću, .... kad nema nikog na kaladontu
isto važi i za whatsapp, viber, sms.
2
1
1
1
jednom sam poslao liku pitanje na olx nekad kasno navece. pita me lik, ljutito, sto mi saljes poruku u ovo doba
pa jarane, oprosti, izvini, ja naletio na oglas i pitam sta me zanima, a ti procitaj i odgovori kad zelis.... i onda sutradan me poceo smarati, da mu je da proda, on se sad izvinjava. ma mrs, ne treba mi da je dzaba
pa jarane, oprosti, izvini, ja naletio na oglas i pitam sta me zanima, a ti procitaj i odgovori kad zelis.... i onda sutradan me poceo smarati, da mu je da proda, on se sad izvinjava. ma mrs, ne treba mi da je dzaba
3
3