i dobro jutro svima :vrti
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
dobro jutro mlada
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Jucer mi tata prica da sam ko mala mrzila sjediti u onoj sjedalici u autu, nisam mogla duze od 15 minuta da mirno sjedim, postala bi histericna, vristala u tolikoj mjeri da bi im to pocelo da smeta u voznji i morali bi stati da me izvedu malo vani da se smirim i onda nastavimo dalje put
Ja sve mislila ja bila mirno dijete osim ono oko vode (tu sam bila bas mali sejtan) kad ono ja opcenito bila sejtan
Ja sve mislila ja bila mirno dijete osim ono oko vode (tu sam bila bas mali sejtan) kad ono ja opcenito bila sejtan
Jutro 
4
4
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Tri dana neću ulaziti u kuću...tri!!

5
2
2
1
2
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Nije...svugdje cu ici 
1
1

dmr je napisao/la: ↑20 aug 2020, 07:01 Kad se sjetim svoje osnovne, ... mama jedne danasnje svedjanke kaze: 'Učiteljice, ti nju udri ovdje, ja cu kod kuce...'![]()
Drugom prilikom skide papucu s noge i poce je udarati pred svima....ali sve zato sto nije naucila pjesmicu ili tako nesto. I kazu tad bilo bolje, jasta je
![]()
Ja sam.pricala Stormu , kod mene brat bio malo nemiran u pubertetu, i tati se pozali prijatelj englez koji je predavao bratu, kako je on stalno na telefonu, igra igrice, i tata mu kaže samo ti mene pozovi kad to opet bude. I tako...tata ušao na predavanje, uzeo mu tel.iz ruku , otvorio prozor i bacio ga s drugog sprata. Pozdravio i izašao.
A jedne prilike mi u Bosni i hoćemo kao sutra na more . Ujutro našao brata pijanog u dnu stepenica kako spava, samo ga pomjerio da možemo proći pored njega. I mi otišli a on ostao.
Bilo je tih epizoda još. Uglavnom nikad nije bilo galame, dreke, lijepo ti kaže jednom pa.i dva puta, tri puta neće sigurno. Tu već nastupaju sankcije.
5
1
4
4
E moram vam.poslije napisati kad mu je vratio auto tek kupljen u salon. Brat ustao auta nigdje 
3
2
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Meni to bas ekstremno (to bacanje mobitela i ostavljanje kuci) mada i moj se tata jednom naljutio pravo i samo izasao iz kuce i nije ga bilo cijeli dan, nije se javljao na telefon niti smo znali gdje je otisao... to je jedini put da se bas bas naljutio.
Meni nije...
Ekstremno je, kad ne čine ništa, ili su kadri samo prebiti dijete...
Ovako nauči, da je neodgovornost gubitak...
2
2
Onda sam ja svaki dan kao sto je Blinkonce tata bio jedan dan :haya
2
1
1
1

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
drug padne jedne godine 6 predmeta, gori od mene bijo te godine haha, a stari mu mnogo dobar doktor, naljutijo se i iselijo se iz stana 
3
3
1811
Što se mene tiče, još je bio smiren... Ja bih vjerojatno zaboravio otvoriti prozor
3
3