Vidiš ja kad lijepo kažem mene svi poslušaju, eno i Cleese stavio Avatar što sam mu našla.
Imaj na umu uvijek mogu ti ne daj Bože zatrebati
I Fatiha sam nagovorila a to je već nešto :haya
1

storm je napisao/la: ↑21 aug 2020, 06:29Došao zbog kurjeg oka...Iskra je napisao/la: ↑21 aug 2020, 06:26 Juce ispred bolnice pricaju dva miskarca mladje dobi o koroni. Jedan prepricava kako je kasljao krv imao visoku temp..."ali brate moj, najvaznije ti je ne javljatinse doktorima, ako se javis strpase te u Podhrastove, skopcaju na respirator i zbogom"...sjedi kući pa ako ostaneš osto si"...
Nešto razmišljam...kad ovako misle mladji kako li tek stariji razmišljaju. I malo je falilo da ga pitam, sta ce onda pred bolnicom kad tako misli.
![]()
Haj kasljucati krv i nije nešto, ali ne može na bazen sa takvom nogom
Jutrooo![]()
Čudo nisu otišli kod hodže. Ili u tunele kod Semira.Iskra je napisao/la: ↑21 aug 2020, 06:26 Juce ispred bolnice pricaju dva miskarca mladje dobi o koroni. Jedan prepricava kako je kasljao krv imao visoku temp..."ali brate moj, najvaznije ti je ne javljatinse doktorima, ako se javis strpase te u Podhrastove, skopcaju na respirator i zbogom"...sjedi kući pa ako ostaneš osto si"...
Nešto razmišljam...kad ovako misle mladji kako li tek stariji razmišljaju. I malo je falilo da ga pitam, sta ce onda pred bolnicom kad tako misli.
![]()
1
Šta god da kažem...
Ommadawn je napisao/la: ↑21 aug 2020, 06:42Čudo nisu otišli kod hodže. Ili u tunele kod Semira.Iskra je napisao/la: ↑21 aug 2020, 06:26 Juce ispred bolnice pricaju dva miskarca mladje dobi o koroni. Jedan prepricava kako je kasljao krv imao visoku temp..."ali brate moj, najvaznije ti je ne javljatinse doktorima, ako se javis strpase te u Podhrastove, skopcaju na respirator i zbogom"...sjedi kući pa ako ostaneš osto si"...
![]()
To je, po njihovoj priči, ipak preporučljivije.
Takoe
Pa ne mogu jos, rekao sam sinoc