Sretna vam Nova
Sretna Nova godina
Re: Sretna Nova godina
Gledam po fejsu, svi objavljuju uspomene od nekih prethodnih, boljih, godina... Iskreno se nadam da će naredna biti jedna od tih koje ćemo se pamtiti po dobru i koja će nam donijeti puno lijepih uspomena 
Sretna vam Nova
i budite pametni večeras 
Sretna vam Nova
6
4
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10080
@bagra
Prije 10.god sigurno da...
Al isada su 50/50.
Pogledaj kako su oborili cijene sa 3070, 3080, 3090.
AMD udara u kost....
Što ti je reći konkurencija....
Al isada su 50/50.
AMD udara u kost....
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Prvo bih jednu generalnu želju uputio...
godina iza nas, unatoč svemu, pokazala je mnogo toga...redale se loše vijesti, jedna iza druge, podjele sa svih strana, i često sam se uhvatio u onom "weltschmertzu" ...žalost ovog svijeta i za svijetom...
Ali se i kristaliziralo tako dosta toga, izmedju ostalog, ova naša mala zajednica, gdje se družimo, zajedno se smijemo, tugujemo, veselimo...hvala vam svima da ste dali svoj dio, i uzeli sebi što vam ispunjuje neke trenutke.
Ja sam po prirodii optimist, uvijek pokušavam okrenuti i najgore u dobro....sve je za nešto dobro, pa tako i sve nedaće, ako ništa, teško da se mogu ponoviti dva puta...učvrste nas, isklešu...znate, mi smo to smo jesmo, zbog teških perioda...slabo će nas dobra vremena nešto puno naučiti. Čovjek je sklon u dobrom, malo se preletjeti. Iskušenja nas drže na zemlji i pri zemlji...zato je sve to i jedan blagoslov, iz kojega ćemo izaći bolji....cijeniti više neke stvari, koje smo još nedavno podrazumijevali pod normalno.
Sretna vam nova godina, sretni da mi budete i zdravi....veseli i dobri prema svima koji to zaslužuju....volite.
Volite!
Kad sve ode, samo ljubav ostaje.
godina iza nas, unatoč svemu, pokazala je mnogo toga...redale se loše vijesti, jedna iza druge, podjele sa svih strana, i često sam se uhvatio u onom "weltschmertzu" ...žalost ovog svijeta i za svijetom...
Ali se i kristaliziralo tako dosta toga, izmedju ostalog, ova naša mala zajednica, gdje se družimo, zajedno se smijemo, tugujemo, veselimo...hvala vam svima da ste dali svoj dio, i uzeli sebi što vam ispunjuje neke trenutke.
Ja sam po prirodii optimist, uvijek pokušavam okrenuti i najgore u dobro....sve je za nešto dobro, pa tako i sve nedaće, ako ništa, teško da se mogu ponoviti dva puta...učvrste nas, isklešu...znate, mi smo to smo jesmo, zbog teških perioda...slabo će nas dobra vremena nešto puno naučiti. Čovjek je sklon u dobrom, malo se preletjeti. Iskušenja nas drže na zemlji i pri zemlji...zato je sve to i jedan blagoslov, iz kojega ćemo izaći bolji....cijeniti više neke stvari, koje smo još nedavno podrazumijevali pod normalno.
Sretna vam nova godina, sretni da mi budete i zdravi....veseli i dobri prema svima koji to zaslužuju....volite.
Volite!
Kad sve ode, samo ljubav ostaje.
12
9
3
3
@mentalist
Muziku uvijek slušao i puštao sa veseljem, nikada sa tugom...
@Nice try
Što brže ozdravljenje, puno saransaka za zdravlje tebe i svih tvojih. Kćerkama svaku posebno da prati zdravlje uspjeh i sreća.
@Ommadawn
Profa, zumbulima dao znanje i da te ne zamaraju glupostima, bili uvijek familijarno sretni, zdravi i veseli
@pink floydd
Sunce te pratilo i zarilo ti čehru vazda, a drugačije i ne može čovjeku iz grada sunca
@Podrinjac
Bez razmišljanja ti želim significant other, da te pazi mazi a i ti nju....
@PRODUCENT
Čika Hercegovcu još puno godina kuveta...
@R4IN
brt, zujanja i vozilica i šminka dijelova ti nikada ne zafalilo
@Russki
Brt moj u tuđini, zmajova, satova, diobe duplih reakcija još puno godina ti želim
Muziku uvijek slušao i puštao sa veseljem, nikada sa tugom...
@Nice try
Što brže ozdravljenje, puno saransaka za zdravlje tebe i svih tvojih. Kćerkama svaku posebno da prati zdravlje uspjeh i sreća.
@Ommadawn
Profa, zumbulima dao znanje i da te ne zamaraju glupostima, bili uvijek familijarno sretni, zdravi i veseli
@pink floydd
Sunce te pratilo i zarilo ti čehru vazda, a drugačije i ne može čovjeku iz grada sunca
@Podrinjac
Bez razmišljanja ti želim significant other, da te pazi mazi a i ti nju....
@PRODUCENT
Čika Hercegovcu još puno godina kuveta...
@R4IN
brt, zujanja i vozilica i šminka dijelova ti nikada ne zafalilo
@Russki
Brt moj u tuđini, zmajova, satova, diobe duplih reakcija još puno godina ti želim
10
9
1
1
I say what I think, I think what I say
@Sarajka
Oštra ostala na političkim temama i ne zafalilo ti argumenata nikad, ne zafalilo ti nikad trenutaka sreće i zdravlja....
@smajlic
Sestra po suparničkom gradu
, olakšanje za sav rad i trud koji ulaže pomažući drugim vazda veselja nek bude sa tobom i oko tebe
@Sleepy Joe
Igrica, grafičkih karti, zvjezdanih mapa i fotorafija koje učiniš da to bude uvijek u blagostanju...
@Spreca
Puno sisa brt, i sretan rođendan
Oštra ostala na političkim temama i ne zafalilo ti argumenata nikad, ne zafalilo ti nikad trenutaka sreće i zdravlja....
@smajlic
Sestra po suparničkom gradu
@Sleepy Joe
Igrica, grafičkih karti, zvjezdanih mapa i fotorafija koje učiniš da to bude uvijek u blagostanju...
@Spreca
Puno sisa brt, i sretan rođendan
5
5
Sretna vam Nova Godina behartjitji

Svako dobro vam želim a najviše zdravlja i vašim voljenima, najmilijima. Da nam ova nova donese sve najljepše a odstrani sve najružnije.

Svako dobro vam želim a najviše zdravlja i vašim voljenima, najmilijima. Da nam ova nova donese sve najljepše a odstrani sve najružnije.
7
6
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
@scorpio
nikada ti ne zafalio osmjeha, osto u pašteta timu baš takav, nasmijan i sretan
@toxic
Miran komšiluk, zdrave i srećne ukućane i da se stavi na outfit
@Username
vazda davao palac dolje, ostao duhovit i ružio toxic
@uvijek_kontra
Sestri želim isto kao i svojoj rođenoj....
nikada ti ne zafalio osmjeha, osto u pašteta timu baš takav, nasmijan i sretan
@toxic
Miran komšiluk, zdrave i srećne ukućane i da se stavi na outfit
@Username
vazda davao palac dolje, ostao duhovit i ružio toxic
@uvijek_kontra
Sestri želim isto kao i svojoj rođenoj....
8
7
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10080
Nimalo nije bila idealna godina, pogotovo sa poslovnog aspekta,
bitno je ostati optimističan, meni je uspjelo čak da se u dobroj mjeri psihološki stabilizujem,
iako nisam očekivao da će oporavak biti relativno brz i bezbolan.
Nešto sam izgubio nešto i dobio, ali ne žalim za osjećajem da je nešto moglo biti bolje.
Šta mi znamo šta je za nas dobro, a da se manje vodimo osjećajima i pretjeranom sumnjom sigurno bi smo imali spunjenije živote.
Treba voljeti i ljubiti strasno dok nam smrt nije okačila svoju uomču oko vrata.
Čemu bijedan osjećaj da nešto nije dovoljo dobro, sve je dobro,
nema ružnoga, nema dobroga, nema lijepoga, nema lošega, sve je to jedna cijelina.
Eh, kada bi čovjeki bio manje komplikovan nego što i po samoj prirodi jeste, i to mu je ionako dovoljno, a ovo drugo i previše.
Izdržimo još malo, svi smo u ovome zajedno.
Nebesa vas blagoslovila, budite mi dobri.
bitno je ostati optimističan, meni je uspjelo čak da se u dobroj mjeri psihološki stabilizujem,
iako nisam očekivao da će oporavak biti relativno brz i bezbolan.
Nešto sam izgubio nešto i dobio, ali ne žalim za osjećajem da je nešto moglo biti bolje.
Šta mi znamo šta je za nas dobro, a da se manje vodimo osjećajima i pretjeranom sumnjom sigurno bi smo imali spunjenije živote.
Treba voljeti i ljubiti strasno dok nam smrt nije okačila svoju uomču oko vrata.
Čemu bijedan osjećaj da nešto nije dovoljo dobro, sve je dobro,
nema ružnoga, nema dobroga, nema lijepoga, nema lošega, sve je to jedna cijelina.
Eh, kada bi čovjeki bio manje komplikovan nego što i po samoj prirodi jeste, i to mu je ionako dovoljno, a ovo drugo i previše.
Izdržimo još malo, svi smo u ovome zajedno.
Nebesa vas blagoslovila, budite mi dobri.
9
9
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
@Veca
Samo ozdravi nam najbrže moguće da se možemo obalijestit, sinovi te slušali a buduće snahe ne zajebavale...
@vjesticanametli
Još više hodanja po bijelom svijetu....
@Zara
Da na tebe pređe malo sunca iz banovića
....
Samo ozdravi nam najbrže moguće da se možemo obalijestit, sinovi te slušali a buduće snahe ne zajebavale...
@vjesticanametli
Još više hodanja po bijelom svijetu....
@Zara
Da na tebe pređe malo sunca iz banovića
....
7
1
5
1
5
1
@Max hvala ti puno druze 
nadam se da cemo uskoro sjesti gdje uz janjetinu i rakijcu

nadam se da cemo uskoro sjesti gdje uz janjetinu i rakijcu
3
2
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
3
3
Dragi forumaši i forumašice, sretna vam Nova 2021
Zdravu,sretnu i veselu novu godinu želim cijeloj ekipi sa
foruma,puno zdravlja i sreće, blagostanja vama i vašim obiteljima.
Nek vam se ispune sve vaše želje, nemoj te tražiti
puno,za dobar život je potrebno tako malo
Poštovani @Max , hvala na ukazanom povjerenju
Ovom prilikom pohvaljujem sve modove na Forumu, pažljivo rade svoj posao ,bravo !
Zdravu,sretnu i veselu novu godinu želim cijeloj ekipi sa
foruma,puno zdravlja i sreće, blagostanja vama i vašim obiteljima.
Nek vam se ispune sve vaše želje, nemoj te tražiti
puno,za dobar život je potrebno tako malo
Poštovani @Max , hvala na ukazanom povjerenju
Ovom prilikom pohvaljujem sve modove na Forumu, pažljivo rade svoj posao ,bravo !
7
7
sretna, sretnija bar, nova 2021 godina
od sada su, zvanicno, tri najzlokobnija
broja, sledecim redom:
#1 2020
#2 13
#3 666
al ja cu se drzat mi moje mile
nvidie i dalje
ako nista drajvera bar radi
od sada su, zvanicno, tri najzlokobnija
broja, sledecim redom:
#1 2020
#2 13
#3 666
frende hvala tebi na preporuciSleepy Joe je napisao/la: ↑31 dec 2020, 09:31 @bagra
Al isada su 50/50.
AMD udara u kost....![]()
al ja cu se drzat mi moje mile
nvidie i dalje
ako nista drajvera bar radi
2
1
1
1
moja cura slusa narodnjake 
Neka svima bude sretna i uspješna 2021.
4
4
"Treba otimati radost danima što bježe".
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13910
hvala max i boze zdravlja samo pa picimo ko veliki
Svima vama zelim sve naj u novoj godini
3
3
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13910