Moja žena umukne, a ja za par minuta zaboravim da se svađamo...
Da vidiš poslije komedije, kad dodatno popizdi...
Moja žena umukne, a ja za par minuta zaboravim da se svađamo...
Pa tvoja izađe na Bis
Srce nije garant.Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑25 aug 2020, 18:53 Skače mi nešto na desnoj strani prsa, svako malo malo bumbumMoze li biti mišić?
Bas neugodno, bas bas..
ma daaajOmmadawn je napisao/la: ↑25 aug 2020, 18:56Srce nije garant.Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑25 aug 2020, 18:53 Skače mi nešto na desnoj strani prsa, svako malo malo bumbumMoze li biti mišić?
Bas neugodno, bas bas..
Jesi se naprezala fizički (radila ili vježbala)?Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑25 aug 2020, 18:53 Skače mi nešto na desnoj strani prsa, svako malo malo bumbumMoze li biti mišić?
Bas neugodno, bas bas..

I kod mene je bilo neki dan, ništa strašno.Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑25 aug 2020, 18:53 Skače mi nešto na desnoj strani prsa, svako malo malo bumbumMoze li biti mišić?
Bas neugodno, bas bas..
Ne brini, to ti je mišić.
Jesam, maloprije čupala oko kuće, ali i prije sam to radila pa ništa.. Neznam da sam ista radila sto dosad nisam.Sarajka je napisao/la: ↑25 aug 2020, 18:58Jesi se naprezala fizički (radila ili vježbala)?Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑25 aug 2020, 18:53 Skače mi nešto na desnoj strani prsa, svako malo malo bumbumMoze li biti mišić?
Bas neugodno, bas bas..
Opusti se. Nije ništa strašno. Kao što kolega T.L reče i meni se dešava. Na istom mjestu. Mišić.Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑25 aug 2020, 19:01Jesam, maloprije čupala oko kuće, ali i prije sam to radila pa ništa.. Neznam da sam ista radila sto dosad nisam.
Evo već 15 min tako.. Ružan osjećaj i čak vidim kako se pomjera.
Pokušat ću, hvala na pojašnjenju obomaSarajka je napisao/la: ↑25 aug 2020, 19:04Opusti se. Nije ništa strašno. Kao što kolega T.L reče i meni se dešava. Na istom mjestu. Mišić.Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑25 aug 2020, 19:01
Jesam, maloprije čupala oko kuće, ali i prije sam to radila pa ništa.. Neznam da sam ista radila sto dosad nisam.
Evo već 15 min tako.. Ružan osjećaj i čak vidim kako se pomjera.
Opusti tijelo samo. Hoće.Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑25 aug 2020, 19:10Pokušat ću, hvala na pojašnjenju oboma![]()
Valjda će proći.
Meni se i dan danas potegne greska u koracima iz vremena kada nisam bio sav svij, dakle iz krede pa i jure