Ovo još niste znali o meni
Re: Ovo još niste znali o meni
U srednjoj sam maltretirao raju ispred sebe.
2
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
eee kad se sjetim kad nekom maznemo stvari za fizicko i obucemo kantu za smece. Onda je zakacimo na zid.
0
Until I die!
Until I die!
Nama profa kaze zadnja klupa napolje i mi je izbacimo kroz prozor
3
3
ALPHA ET OMEGA
Mi imali profu matematike cuger zesci. Na sred casa se išunjamo vani on ne konta.
Napise lik zadatek preko citave table ti pratis sve i kad dodje da napise rezultat stane, pa veli. Uh ne moze ovako, pa na sred table izbrise pola zadatka pa ponovo napise, a onda napise rezultat. I ti gledas i kontas odoh ja.
Napise lik zadatek preko citave table ti pratis sve i kad dodje da napise rezultat stane, pa veli. Uh ne moze ovako, pa na sred table izbrise pola zadatka pa ponovo napise, a onda napise rezultat. I ti gledas i kontas odoh ja.
3
3
Until I die!
Until I die!
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31117
Kod nas ucitelj matematike volio rovit nos pa napravi kuglice od slina poreda po stolu pa gadja djecu iz prve klupe ono nategne prst pa resetaArslan_11 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:41 Mi imali profu matematike cuger zesci. Na sred casa se išunjamo vani on ne konta.
2
2
ALPHA ET OMEGA
Ovo si slagao.R4IN je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:49Kod nas ucitelj matematike volio rovit nos pa napravi kuglice od slina poreda po stolu pa gadja djecu iz prve klupe ono nategne prst pa resetaArslan_11 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:41 Mi imali profu matematike cuger zesci. Na sred casa se išunjamo vani on ne konta.
Napise lik zadatek preko citave table ti pratis sve i kad dodje da napise rezultat stane, pa veli. Uh ne moze ovako, pa na sred table izbrise pola zadatka pa ponovo napise, a onda napise rezultat. I ti gledas i kontas odoh ja.![]()
0
Until I die!
Until I die!
Fakat ba
Ma meni su ti profesori matematike,fizike,kemije vazda bili rasijani..
0
ALPHA ET OMEGA
da nisi isao u elektrotehnicku?Arslan_11 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:41 Mi imali profu matematike cuger zesci. Na sred casa se išunjamo vani on ne konta.
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Profesor njemackog mi zakljucio 3, a ja nedavno, nakon 20 godina polozio C1. :face Jedan nas htio udarati sipkom, a tek profesorica informatike
Maltretirala nas, obarala vrijedjala.
1
1
Zadnja izmjena: Arslan_11, dana/u 12 okt 2020, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Until I die!
Until I die!
aha, na pofalicima.smajlic je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:53da nisi isao u elektrotehnicku?Arslan_11 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:41 Mi imali profu matematike cuger zesci. Na sred casa se išunjamo vani on ne konta.
Napise lik zadatek preko citave table ti pratis sve i kad dodje da napise rezultat stane, pa veli. Uh ne moze ovako, pa na sred table izbrise pola zadatka pa ponovo napise, a onda napise rezultat. I ti gledas i kontas odoh ja.![]()
1
1
Until I die!
Until I die!
ja sam u buca
garant nam je isti predavao
mada me sjecanje slabo sluzi, da nije neki Alija bio?
0
nije, Brane ako se dobro sjecam, a legenda je bio Bgm.
0
Until I die!
Until I die!
e nije onda
joj Boze, pa dobro smo mi ikako normalni ispali
0
Ona nam je bila profesorica mašina i pjevala. Fina teta, dama prava.
1
1
Until I die!
Until I die!
Mene i jednog direktor u osnovnoj skoli zvao da dodjemo kod njega .. kaze sjedite djeco hocete po sok.. mozemo li se nesto dogovoriti ,evo vama papiri da ste odlicnim zavrsili osnovnu samo nemojte vise dolaziti u skoluArslan_11 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:55Kod mene su svi bili takvi. Jedna profesorica nam pjevala sevdalinke, druga nas pustala petkom sa zadnjeg casa da gleda seriju.
Profesor njemackog mi zakljucio 3, a ja nedavno, nakon 20 godina polozio C1. :face Jedan nas htio udarati sipkom, a tek profesorica informatike![]()
Maltretirala nas, obarala vrijedjala.Pricamo o 4.godisnjoj elektrotehnickoj skoli.
![]()
2
2
ALPHA ET OMEGA