Ja druge uvijek mjerim po sebi u ovakvim situacijama, jer procitam sve postove prije.
Ako nista, Moonlight bi bila ponosna.
Ja druge uvijek mjerim po sebi u ovakvim situacijama, jer procitam sve postove prije.
1
Kaze meni rodjak kod njih tamo u Australiji sve normalno odrazavaju utakmice, kapacitet publike 100%, tamo u Queensland i kaze da se konacno moze putovati u Australiji normalno, ne samo unutar svoje teritorije
Ma.kako to?
3
desno od tog mjesta nekih cca 100 m ima mesara i ćevapiiiiiismajlic je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:13 parkirala se ja izmedju dva opela, haman iste boje
i stariji lik prica sa suvozacem iz drugog auta kad dodje vozac ovog drugog i objasnjava mu ovaj dedo kako je fulio auto, posao uci u njegovo
i onda je skontao i odlucio da ga saceka i da ga pita za neki dio koji mu je otisao i ne zna gdje da kupi
trebala sam mu @Max preporuciti
btw max, ovdje sam
20210202_141224.jpg
1
ihhhh moglo bi se da imam vremenaMax je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:16desno od tog mjesta nekih cca 100 m ima mesara i ćevapiiiiiismajlic je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:13 parkirala se ja izmedju dva opela, haman iste boje
i stariji lik prica sa suvozacem iz drugog auta kad dodje vozac ovog drugog i objasnjava mu ovaj dedo kako je fulio auto, posao uci u njegovo
i onda je skontao i odlucio da ga saceka i da ga pita za neki dio koji mu je otisao i ne zna gdje da kupi
trebala sam mu @Max preporuciti
btw max, ovdje sam
20210202_141224.jpg
![]()