Polako, biti će i to na svom mjestu nekadIskra je napisao/la: ↑13 feb 2022, 12:04storm je napisao/la: ↑13 feb 2022, 12:01
Sve u redu, ali mislim da je visina zarade važan kriterij.
Ima hrpa mladih potrebitih umjetnika na rubu egzistencije, a krhne se ovima po 300KM+ svaki mjesec...za što im je vjerojatno i svejedno, dok bi nekima život značilo...
A ako bi ostali bez mogućnosti zarade (bolest, neki drugi razlog), prvi sam za, da im se plati i više od toga na mjesećoj bazi...
To stoji, ali u Bosni ti o takvima nikk ne vodi racun.
Vidj Lukaca na spisku. To je onaj sto sam ti pokazivala sliku s njim![]()
Hoću da pitam..
Re: Hoću da pitam..
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15629
Meni je ok da građani plaćaju umjetnicima doprinose koji su na rubu egzistencije i koji nisu komercijalni, čije su aktivnosti kulturološke. Ovima koji su komercijalni i koji plate puno više poreza, nema potrebe plaćati doprinose, neka sami sebi uplaćuju staž ili životno osiguranje.
I ne znam po čemu je modna dizajnerica umjetnica.....Veći su umjetnici mali zanati koji svojim rukama sve to prave.....I ona radi za profit, preskupa je, i sad da joj se od mojih para placaju doprinosi....ma zdravo...
I ne znam po čemu je modna dizajnerica umjetnica.....Veći su umjetnici mali zanati koji svojim rukama sve to prave.....I ona radi za profit, preskupa je, i sad da joj se od mojih para placaju doprinosi....ma zdravo...
2
2
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Ja ne mogu da nadjem temu Fadil Novalic
Je li mi ovo nemamo temu samo za njega?
@Max ?
Je li mi ovo nemamo temu samo za njega?
@Max ?
0
-
pametna budala
- Perspektivni član

- Reactions: 490
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10098
Da li uskoro iko ide iz Sarajeva do Mihnena i nazad, da mu posreduje oko kupovine Solarne folije? Na žalost, ne dostavljaju poštom u BIH.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
ja ne idem brt, da idem ponjeo bih ti to heheSmokingMan je napisao/la: ↑22 feb 2022, 14:15 Da li uskoro iko ide iz Sarajeva do Mihnena i nazad, da mu posreduje oko kupovine Solarne folije? Na žalost, ne dostavljaju poštom u BIH.
2
2
abysmal depths are flooded
-
pametna budala
- Perspektivni član

-
pametna budala
- Perspektivni član

Ojjjjjj 10 danapametna budala je napisao/la: ↑13 feb 2022, 10:32 - @Crvena Nit gdje si ti? Zašto me zapostavljaš
- @Crvena Nit zašto si bila tako hrabra da kažeš kako si uvrijeđena što je direktno uticalo na moja slabašna leđa
- @Crvena Nit znaš li ti da su meni dostupna i nebesa koliko i zemlja tako da u igri miša i mace znaj da me eto do svakog ćoška; nećeš biti brža ne umišljaj se al i ne boji se
- @Crvena Nit hajde spusti se na zemlju da ti pokažem da sex nije samo copy-paste, nekad to može biti i forward, nekad replay all .... ma ima baš puno mogućnosti

1
1
Ne znam pojma kojepametna budala je napisao/la: ↑23 feb 2022, 17:25Šta je 3,14čkice? Ušutili ste se? Nešto vam neobično![]()
Al to 3,14 je ludvigov broj
1
1
I say what I think, I think what I say
A ne Nam ni koje ludvig
Al znam mu za broj, samo fali jos

Al znam mu za broj, samo fali jos
0
I say what I think, I think what I say
Asli je ta Melinda neka pjevaljka