Ostavljam ti poruku... (2020. - 2025.)
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Re: Ostavljam ti poruku...
sve super, samo ne znam šta ja trebamIskra je napisao/la: ↑22 apr 2021, 14:38 @Max
Prvo i prvo , razbicutemajkemikadtadznas za sta
Drugo i drugo.....ne znam.sta je drugo
Trece i trece i najglavnije (@lejlamo help)
U moru losiih vijesti napokon da me.usreci i jedna dobra.
Ponosna sam i sretna. Pisala i brisala a sve placuci. Uglavnom, efendiji mom maxuz sellam, srednjeg pocupaj za kosu za mene, a apotekarku da mi izljubis i izgrlis i da kazes da je to od mene. A malom cupavcu, dupli sellam saljem, a ne pola.ko on meni
jos mu to pamtim.
A tebi mogu reci da sam.ponosna sto smo prijatelji, iako ,znali smo se nagovoriti jedno drugom i opet cemo , znam. Ponosna sam sto si stao i stojis tu gdje trebas.
I ne pravi se lud, svrati cesce, tu smo mi i ne idemo nikud, pa kad god stignes, nije bitno.
Znas, kad god si mi rekao da sam ista ko apotekarka, ja sam to prihvatala kao kompliment.![]()
Vidimo se abd, a čujemo svakako.![]()
2
2
Najglavnije?lejlamo je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:36sve super, samo ne znam šta ja trebamIskra je napisao/la: ↑22 apr 2021, 14:38 @Max
Prvo i prvo , razbicutemajkemikadtadznas za sta
Drugo i drugo.....ne znam.sta je drugo
Trece i trece i najglavnije (@lejlamo help)
U moru losiih vijesti napokon da me.usreci i jedna dobra.
Ponosna sam i sretna. Pisala i brisala a sve placuci. Uglavnom, efendiji mom maxuz sellam, srednjeg pocupaj za kosu za mene, a apotekarku da mi izljubis i izgrlis i da kazes da je to od mene. A malom cupavcu, dupli sellam saljem, a ne pola.ko on meni
jos mu to pamtim.
A tebi mogu reci da sam.ponosna sto smo prijatelji, iako ,znali smo se nagovoriti jedno drugom i opet cemo , znam. Ponosna sam sto si stao i stojis tu gdje trebas.
I ne pravi se lud, svrati cesce, tu smo mi i ne idemo nikud, pa kad god stignes, nije bitno.
Znas, kad god si mi rekao da sam ista ko apotekarka, ja sam to prihvatala kao kompliment.![]()
Vidimo se abd, a čujemo svakako.![]()
![]()
Moze li ta rijec?
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
pa, kad kažeš da je nešto glavno, to je to, nema dalje. tako da je riječ najglavniji, jednako kao i npr. najminimalniji ( a minimus znači najmanje) jednorječni pleonazam. bespotrebno gomilanje i pojačavanje značenja, ali se sreće u razgovoru.
1
1
@Max sretno jarane!!
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Sve najbolje, gdje god da krenes i sta god da budes radio.Max je napisao/la: ↑22 apr 2021, 11:49 Poštovani Precjedniče
Štovani priopčenici
Bit ću kratak (oni koji su gledali TLN, citat)
Obzirom da je Ramazan, a to je vrijeme koje osim posta donosi i unutarnje preispitivanje sebe, ovim putem želim da obavijetim cjenjene forumaše da zbog nekih mojih privatnih odluka o mom budućem životu neću biti u stanju i prilici posjećivati forum kako sam navikao.
Zaista ovo nema veze ni sa kim sa foruma već o, kako gore navedoh, privatnim odlukama, jer sam shvatio da mi u mnogočemu forum predstavlja određeni (u nedostatku nekog prikladnijeg izraza) teret u ispunjenjavanju određenih dužnosti.
Ne prekidam nikakve odnose ni sa kim niti imam takve porive i želje...
Ovo je moj javni istup i nisam nikoga od nadležnih obavijestio o ovome pa stoga smatram da je ovo dovoljno.
Podcrtavam, i zaista je tako, nema veze ni sa čim na forumu već sa mojom privatnom odlukom te Vas molim da se kao takva i cijeni.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
@storm
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13691
@CocoMa @vjesticanametli @Heidi @toxic @Ariel de proberite 
5
2
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
A meni 
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne

1