Da premjestila na adekvatnu temu...
Hoću da pitam..
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3925
Re: Hoću da pitam..
Sta se moze twtku pomoci da sto prije ozdravi?CocoMa je napisao/la: ↑15 aug 2022, 16:20Brak iz interesa.. očigledan.. sve je *teta uradila da bi dobila što zamislila..a čovjek u bolnici stan već stavila na prodaju.. :face prije par mjeseci joj stan prepisao ..vjesticanametli je napisao/la: ↑15 aug 2022, 16:15 e jbg cuj ako se pokajala pa tako mozes tetka handrit do brsvijesti jok to
taknuto maknuto![]()
![]()
Ja ne znam šta je on mislio..i da li je uopšte i razmišljao o posljedicama koje može da ima nakon toga što je uradio..![]()
1
1
Samo Bog mu pomoći može..neodoljivi je napisao/la: ↑15 aug 2022, 16:34Sta se moze twtku pomoci da sto prije ozdravi?CocoMa je napisao/la: ↑15 aug 2022, 16:20
Brak iz interesa.. očigledan.. sve je *teta uradila da bi dobila što zamislila..a čovjek u bolnici stan već stavila na prodaju.. :face prije par mjeseci joj stan prepisao ..![]()
Ja ne znam šta je on mislio..i da li je uopšte i razmišljao o posljedicama koje može da ima nakon toga što je uradio..![]()
I da onda svi mi dijelimo
Ja se nadam da će brzo ozdraviti...
A podijelit možemo voće iz voćnjaka ono ko prava raja...
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13913
- neodoljivi
- Moderator

Amin aBd. Imam i ja nesto voce i da pravimo vocnu salatu. Vrijeme za asuru je proslo al moze mjesavina voca.CocoMa je napisao/la: ↑15 aug 2022, 16:41Samo Bog mu pomoći može..neodoljivi je napisao/la: ↑15 aug 2022, 16:34
Sta se moze twtku pomoci da sto prije ozdravi?I da onda svi mi dijelimo
![]()
Ja se nadam da će brzo ozdraviti...
A podijelit možemo voće iz voćnjaka ono ko prava raja...![]()
Jel skup metak za tu tetu?
1
1
Možda sa dobrim advokatom probati pobiti taj prenos zbog obmane, jer ako je tako brzo stavila stan na prodaju, možda se može dokazati prevara.CocoMa je napisao/la: ↑15 aug 2022, 16:20Brak iz interesa.. očigledan.. sve je *teta uradila da bi dobila što zamislila..a čovjek u bolnici stan već stavila na prodaju.. :face prije par mjeseci joj stan prepisao ..vjesticanametli je napisao/la: ↑15 aug 2022, 16:15 e jbg cuj ako se pokajala pa tako mozes tetka handrit do brsvijesti jok to
taknuto maknuto![]()
![]()
Ipak kažem sve zavisi od toga šta piše na papiru.
Vjerovali ili ne, još uvijek postoji "dobrih duša" koje naivno vjeruju i govore "ma joookkk, to ne može se meni desiti". Da ne znam ti koliko nešto djeluje idealno, znajte da "idealno" ne postoji. O idealnom se može samo sanjati.
Treba trezveno razmišljati i misliti o svemu, svašta je moguće i svakome se može desiti.
Tako da moj vam je savjet, sve što imate u vlasništvu, bez obzira šta je u pitanju, dobro čuvajte i ne poklanjajte olahko i ne prepuštajte slučaju. Sve je bolje osigurati na vrijeme, nego poslije se trgati zbog drugih.
2
2
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Gdje ste svi?
ostavili me ovdje sa gostima, e pa neće moći..

ostavili me ovdje sa gostima, e pa neće moći..
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9574
- Kontakt:
Nije. Samo se ponekad zna, dok čovjek spava, zavući u uho. Al izađe relativno brzo, dosadi mu za 3 il 4 dana.
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
Ništa ne brini. U usta ulazi samo jednom do dva, najviše tri puta godišnje, kad mijenja dlaku. Uđe, trlja nogu o nogu dok ne spadne stara dlaka, onda malo odmori u grlu i najzad mirno i dostojanstveno izađe...
2
2
- neodoljivi
- Moderator

- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15629
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Kebab, pizzu, cevape
Onda McDonald s
Pa nešto na žlicu... Skembici, grah, gulaš
A može i sendvič
Onda McDonald s
Pa nešto na žlicu... Skembici, grah, gulaš
A može i sendvič
0
Idem kući na pauzu
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Salate...različite, koje mixam sama sebi..
Nekada ostatke toplog obroka koje ostanu ..
Nekada jedem u gradu..kada mi mrsko u 6h ujutru njušku u frižider trpati..
0
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
U zadnje vrijeme, ništa, mrsko mi... A nekad sam nosio banane, bademe, čokolade i Cedevita bobe
0