Hoću da kažem!
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10105
Re: Hoću da kažem!
More košta tisuće konvertibilnih maraca.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Moram se pozaliti. Uspio mi je unistiti hzadzibega. Kad sam otisla on je bio pun lijepih zelenih listova I cvjetica koji su vremenom se trebali vise otvoriti I poroziti. Docekao me je poluziv hadzibeg sa istrunulim/sasusenim listovima I sasusenim cvjetovima. I ja mu kazem kako bolan ovako. Kune se da je zaljevao sve i da je izvjesno vrijrme bilo jako vruce, preko 30 stepeni, I kako je sve ostalo cvijece prezivjelo jer je zaljevao, bla, bla......
Ne znam sta da kazem. Znam samo da sam ja bila ovdje zadnjih 16 dana, ovo se sigurno ne mi moglo desiti.
Ne znam sta da kazem. Znam samo da sam ja bila ovdje zadnjih 16 dana, ovo se sigurno ne mi moglo desiti.
1
1
ne sikiraj seMunDzi je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:23 Moram se pozaliti. Uspio mi je unistiti hzadzibega. Kad sam otisla on je bio pun lijepih zelenih listova I cvjetica koji su vremenom se trebali vise otvoriti I poroziti. Docekao me je poluziv hadzibeg sa istrunulim/sasusenim listovima I sasusenim cvjetovima. I ja mu kazem kako bolan ovako. Kune se da je zaljevao sve i da je izvjesno vrijrme bilo jako vruce, preko 30 stepeni, I kako je sve ostalo cvijece prezivjelo jer je zaljevao, bla, bla......
hadzibeg je zahtjevan ali spasit ces ti njega
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
koja joj je boja?
moje dvije jos nikad nisu prestale cvjetati otkako su ono pocele u martu
a cekam ovaj treci
porasla mu je grana
0
Slikacu kad dodjem kuci, draga mi je bas, jer sam je dobila od posebne osobe, mislila sam da cu je davno unistiti, ali eto, godinama se muci sa mnom
1
1
tako sam ja vani s ruzama neki dan pricala
kad smo ono prosle godine radili oko kuce povadim sve
mislila sam da nece ostati
ali spasila sam dio ruza od svekrve rahmetli
i mamine djulbesecerke
sad i svoje kupila/posadila
sve su mi zive
kad smo ono prosle godine radili oko kuce povadim sve
mislila sam da nece ostati
ali spasila sam dio ruza od svekrve rahmetli
i mamine djulbesecerke
sad i svoje kupila/posadila
sve su mi zive
1
1