Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Ja sam bio zacopan u Jessicu 
3
1
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Jos malo i moci cu ih stvarno napraviti.
1
1
Until I die!
Until I die!
Nije.
2
1
1
1
Until I die!
Until I die!
Bas nedavno citam, neszo na AJ za blisku istok... generacija 95 se smatra najboljom ikad u Qatru, glede obrazovanja. Predvidja se da ce u buducnosti biti okosnica jos veceg privrednog razvoja!
Pronasla sam se.
1
1
Jessica dosta lici na moju prvu ljubav. 
3
2
1
1
Until I die!
Until I die!
Nnadam.se da se @storm nece odvec oduševiti pomenutom, doci ce do fizickih obracuna u tom slucaju. 
1
1
Jessica kad daje intervjue izgleda normalna. I normalno priča. Imaju celebrities talent da pričaju nenormalno.
Ona se vjerila prvi put sa 20 godina, nevina. Prekinula zaruke. Vjernik je ali je napustila katoličku crkvu jer su je osuđivali zbog atraktivnosti, kad njoj to nije ni padalo napamet.
I tako dalje. I tako dalje. Kompanija joj prodaje produkte za bebe.
Krajnje normalna osoba.
Ona se vjerila prvi put sa 20 godina, nevina. Prekinula zaruke. Vjernik je ali je napustila katoličku crkvu jer su je osuđivali zbog atraktivnosti, kad njoj to nije ni padalo napamet.
Krajnje normalna osoba.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
tako i zrači.Socrates je napisao/la: ↑08 maj 2021, 09:29 Jessica kad daje intervjue izgleda normalna. I normalno priča. Imaju celebrities talent da pričaju nenormalno.
Ona se vjerila prvi put sa 20 godina, nevina. Prekinula zaruke. Vjernik je ali napustila katoličku crkvu jer su je osuđivali.
Krajnje normalna osoba.
nisam znala te info o njoj, ali ima nešto pitomo u pojavi zbog čega mi se sviđa.
1
1