Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Dobila sam novce od kaucije, covjek je sve donio i potpisao ugovor tako da sam rijesila sve 
3
1
2
2
Eleonora
Maksimilijana
Antastaziolinija
Indokina i Madagaskareta To bi bilo jedno složeno ime.
Ili što sam vidio u jednom tinejdžerskom filmu.
A95358914000na
95358814000 is silent.
Maksimilijana
Antastaziolinija
Indokina i Madagaskareta To bi bilo jedno složeno ime.
Ili što sam vidio u jednom tinejdžerskom filmu.
A95358914000na
95358814000 is silent.
5
5
Tražili smo se po prethodnim životima
Sad razmišljam koje bih ime mogao nositi da mi nisu dali ovo.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31163
Sad sam na tik toku vidjela malca, 2 godine ima, vozi motor, naravno mali, za njega i sa svom zastitom, bas kul 
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31163
Mimi buntovnik.
Hoće svoj život da vodi.
Hoće svoj život da vodi.
3
1
2
2
Lopov mali, vodu prosula sve po parketu, cula komsije kako prolaze pa se sva nesto uzbudila, pocela da cvili i laje i skace i tako et..
3
1
1
1
1
1
Koliko sam se nasikirala sada i nazivcirala pritisak mi je na 200 skocio, sjeb totalni
Znaci postavila sam na instagram story krivu sliku a imala sam sto puta bolju. I sestra mi isto rekla koja je najbolja posto sam ih imala 50 slicnih skoro istih.. i ja sam htjela staviti tu koju mi je ona rekla i nekako sam se slucajno zajebala i stavila pogresnu koja ni blizu nije dobra kao ona druga
place mi se od muke jos
Znaci postavila sam na instagram story krivu sliku a imala sam sto puta bolju. I sestra mi isto rekla koja je najbolja posto sam ih imala 50 slicnih skoro istih.. i ja sam htjela staviti tu koju mi je ona rekla i nekako sam se slucajno zajebala i stavila pogresnu koja ni blizu nije dobra kao ona druga
4
2
2
2
O BozeEvelyn je napisao/la: ↑01 jun 2021, 00:06 Koliko sam se nasikirala sada i nazivcirala pritisak mi je na 200 skocio, sjeb totalni![]()
Znaci postavila sam na instagram story krivu sliku a imala sam sto puta bolju. I sestra mi isto rekla koja je najbolja posto sam ih imala 50 slicnih skoro istih.. i ja sam htjela staviti tu koju mi je ona rekla i nekako sam se slucajno zajebala i stavila pogresnu koja ni blizu nije dobra kao ona drugaplace mi se od muke jos
3
3
Καλημέρα σας 
2
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!