Boksao bih i juneće polovice, kao rocky onomad u hladnjačiSleepy Joe je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:31 Oj da imam onu veliku halu za zamrzavanje mesa, preselio bi se u nju. Gori mozak...![]()
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Uživancija, sjedim na tarasi u mraku, slušam život opet normala, lagani vjetrić piri 
2
2
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
Slažem se, mnogo dobra večer...
Evo ssd mi nanosi miris nekog roštilja, popyzdit ću
Evo ssd mi nanosi miris nekog roštilja, popyzdit ću
1
1
abysmal depths are flooded
Neće da može roštilj, kaže dr mr punomasna sam, samo kuFano 
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Danas bio sataraš 
2
2
Šta ću kad volim kajmak, pa poletim odmah da pojedem
Eh da si ti tu, kad bi te vidjeli odmah bi od straha donijeli čitavu kanticu
1
1
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
da vam ispricam jucerasnji dogadjaj 
krenula ja u hodanje i obula one carapice sto idu na prste i petu samo, skroz malene, za baletanke...
i obisla dvije kuce, vratila se kuci
ulazim u kucu a nigdje carapica
nemam pojma gdje sam ih izgubila
pitala sam ove svoje jesam li ih slucajno "skinula" kod njih, kazu nisu mi tu ostale
krenula ja u hodanje i obula one carapice sto idu na prste i petu samo, skroz malene, za baletanke...
i obisla dvije kuce, vratila se kuci
ulazim u kucu a nigdje carapica
nemam pojma gdje sam ih izgubila
pitala sam ove svoje jesam li ih slucajno "skinula" kod njih, kazu nisu mi tu ostale
4
4
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Odlucila sam da ove godine ne idem sa roditeljima na more 
Trebala sam i ono pored sto cu sama da idem jos jednom i s njima ali sam ipak odlucila samo jednom da odem sama.
Ovo ce mi biti prvu put da sama idem bez ikoga. Isla sam jedne godine sa jednom drugaricom na more, ali i to je opet s nekim
Trebala sam i ono pored sto cu sama da idem jos jednom i s njima ali sam ipak odlucila samo jednom da odem sama.
Ovo ce mi biti prvu put da sama idem bez ikoga. Isla sam jedne godine sa jednom drugaricom na more, ali i to je opet s nekim
2
2
Sam je najbolje bilo gdje ,merak bgmAriel je napisao/la: ↑21 jun 2021, 23:52 Odlucila sam da ove godine ne idem sa roditeljima na more
2
2