Šta ste dobili na poklon?
Re: Šta ste dobili na poklon?
Dayson u novoj boji 
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9939
Često sam ovo viđao po FB, kako isti živući mačak reklamira ovaj set, mislio sam da je zajebancija. Kad ono...
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9939
Evo ga....

4
3
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Pa bgm ja nest ne volim da pricam o ciframa
Ali ovaj je i skuplji ovdje kod nas,a i vrijedi iskreno
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Znam da sam vidio cijenu na rasprodaji...jos daju 10% off...
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Veliki buket cvijeca. Iznenadilo me.
Neocekivano.
Sin od sestre mog muza.
Mora da mu je tutno puno para u kovertu.
Neocekivano.
Sin od sestre mog muza.
Mora da mu je tutno puno para u kovertu.
3
2
1
1
Sta on radi sto ostali ne rade?
Mislim, imam dayson usisivac i ne bih nikad kupila drugi - samo dayson jer je fakat super. Ali taj hepek za kosu - ne znam. Bezobrazno je skup.
Ali ako bi pomogao idiotima poput mene da si sama napravim frizuru, mozda da razmislim da kupim.
Ti si strucnjak. Hoce li mi pomoci da si napravim frizuru? Btw, uzmi u obzir da sam inace idiot. Nit znam sama isfenirati, nit znam sama opeglati kosu, nit znam sama uvijati. Znam samo oprati, pocesljati i pustiti da se sama osusi prirodno. Za sve ostalo, idem frizerki.
Dakle, bil meni taj hepek sta pomogao?
0
Slazem se sa tobom za usisivac..nema boljeg, ovi fenovi i ventilator su preskupi za mene, mislim mozes ususivac uzet za iste pare
0
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2967
- Kontakt:
Jok.MunDzi je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:26Sta on radi sto ostali ne rade?
Mislim, imam dayson usisivac i ne bih nikad kupila drugi - samo dayson jer je fakat super. Ali taj hepek za kosu - ne znam. Bezobrazno je skup.
Ali ako bi pomogao idiotima poput mene da si sama napravim frizuru, mozda da razmislim da kupim.
Ti si strucnjak. Hoce li mi pomoci da si napravim frizuru? Btw, uzmi u obzir da sam inace idiot. Nit znam sama isfenirati, nit znam sama opeglati kosu, nit znam sama uvijati. Znam samo oprati, pocesljati i pustiti da se sama osusi prirodno. Za sve ostalo, idem frizerki.
2
2

Volim i ja tebe.Bobi je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:05Jok.MunDzi je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:26
Sta on radi sto ostali ne rade?
4
3
1
1

1