Ja krajolika.
I Qurtza.
Ja krajolika.

Vala jesu im skupe vinjete, taman je nalijepiš, uđeš u Slo, pokažeš pasoš i taman dok prešaltaš u treću eto te na hrvatskoj granici.vjesticanametli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 00:44 pa jbg ne zezaj more i na balaton srkne jenu ljutu od one love za slo vinjetu@smajlic prizmaj da ces pit
3
sad nam je blize otkako su Svilaj otvorilipink floydd je napisao/la: ↑05 jan 2022, 23:59uvijek treba nešto![]()
ma interesuje me što preko mađarske ideš![]()
necuvjesticanametli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 00:44 pa jbg ne zezaj more i na balaton srkne jenu ljutu od one love za slo vinjetu@smajlic prizmaj da ces pit
Sad mi je još veći. Donja usna k'o gumenjak

Nije, brt, istina. Mi samo volimo da mislimo tako. Mnoge životinje ubijaju prosto iz zabave.
What animals kills for fun?
Some of the animals which have been observed engaging in surplus killing include zooplankton, damselfly naiads, predaceous mites, martens, weasels, honey badgers, wolves, jaguars, orcas, red foxes, leopards, lions, spotted hyenas, spiders, brown bears, American black bears, polar bears, coyotes, lynx, mink, raccoons, …
2
Ako se okrenes sa očima na leđima, opet ćeš gledati naprijed...ina je napisao/la: ↑06 jan 2022, 08:14 Reče mi jedna rodica u snu: okreni se, imaš oči i na leđima.
Kako bi se to moglo protumačiti:
- Pazi(š) samu sebe
-Neko ti čuva leđa
-Neko te trača iza leđa
- Neko ti gleda (u lepa) leđa
-Neko će ti okrenuti leđa
- Neko ti radi iza leđa![]()
- Nekome ćeš okrenuti leđa
Uzimajući u obzir da je većina pretpostavki pozitivna, dilema rješena..

U njenom snu si bila vanzemljašica.ina je napisao/la: ↑06 jan 2022, 08:14 Reče mi jedna rodica u snu: okreni se, imaš oči i na leđima.
Kako bi se to moglo protumačiti:
- Pazi(š) samu sebe
-Neko ti čuva leđa
-Neko te trača iza leđa
- Neko ti gleda (u lepa) leđa
-Neko će ti okrenuti leđa
- Neko ti radi iza leđa![]()
- Nekome ćeš okrenuti leđa
Uzimajući u obzir da je većina pretpostavki pozitivna, dilema rješena..
Ja autoceste i dužine…
2
Pa sad