Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6686
Re: Hoću da kažem!
aooo, znači zamrzlo se vrijeme i scena kad je zakoračila i prošla kroz naš život u tih par koraka.
bruka...
2
1
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
ej zaboravila sam vam jos jednu informaciju dati
otkupna vrijednost bakra prve klase je 14,5 KM po kili
ne pitajte me kako znam
danas sam puna tih informacija bgm
otkupna vrijednost bakra prve klase je 14,5 KM po kili
ne pitajte me kako znam
danas sam puna tih informacija bgm
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13913
guslo ko velikiradostan dan je napisao/la: ↑25 mar 2022, 21:04pa jes ti bio na jebačini ili na triatlonu?Russki je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:41 ja radio u jednoj firmi što izvode radove na cesti, težak poso malo je reć, a noć ranije zaglavim s jednom mladom, šu ša ovo ono, a ovi me skontali, malo se ja i upalio, vidim ne mogu na noge ujtru a moram na teren, jarane, polomili me, sve mi se smijali i prstom upirali u mene, dvi sedmice na bolovanju završio hahah počeo i testament pisati
2
2
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13913
@mentalist i ja pevamo na konSert

4
3
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- radostan dan
- Etablirani član

jok, održo nam sokrates predavanje u januaru, sve čoek u pravu, ja to batalio.
sad gledam samo pikado i to strogo ove vakcinisane.
dok ne otkrije sokrates nekog švercovanog...onda preć na kuglanje.
2
2
- Russki
- prince of idiotism

nisam biJo tad onlajn bgmradostan dan je napisao/la: ↑25 mar 2022, 21:51jok, održo nam sokrates predavanje u januaru, sve čoek u pravu, ja to batalio.
ima mečeva dobri evo kirjos i rublev, čekam kad će kirjos popizdit
0
abysmal depths are flooded
- radostan dan
- Etablirani član

ma nemam živaca više da to pratim i nerviram se....malo moje godine, malo godine ovih što sam za njih i protiv njih navijao, malo sva ta situacija oko korone, nakon nje ovo sa ukrainom i rusijom...Russki je napisao/la: ↑25 mar 2022, 21:52nisam biJo tad onlajn bgmradostan dan je napisao/la: ↑25 mar 2022, 21:51
jok, održo nam sokrates predavanje u januaru, sve čoek u pravu, ja to batalio.
ima mečeva dobri evo kirjos i rublev, čekam kad će kirjos popizdit
jednostavno skontaš da je sve u životu privid i šoubiz...i sport, i korona, i rat.
jedino što je iskreno je živa riječ sa insanom, bilo face to face ili ovako on line.
ako me razumiješ...
2
1
1
1
- Russki
- prince of idiotism

ma brt razumijem te, znam i ja to da su gladijatori i da je sve para i šoubiz i kurve i kokain i pichka materina, ali eto..mora čoek nešto pratit maiku mu
ja uzo sebi reket pa malo ove godine gruvat po zemljanim terenima
što se tiče insana, evo, ovako mi je opuštajuće nekad, na poslu u i izvan katkad, sve teže i teže, postaje teško komunicirati sa insanima, otišlo sve u pm
što se tiče insana, evo, ovako mi je opuštajuće nekad, na poslu u i izvan katkad, sve teže i teže, postaje teško komunicirati sa insanima, otišlo sve u pm
1
1
- radostan dan
- Etablirani član

nisi jedini koji je to primjetio...Russki je napisao/la: ↑25 mar 2022, 21:59 ma brt razumijem te, znam i ja to da su gladijatori i da je sve para i šoubiz i kurve i kokain i pichka materina, ali eto..mora čoek nešto pratit maiku mu
korona i stege vezane za nju...moralo se odraziti na psihu ljudi.
po nesreći, zakuva se i tamo na istoku, ljudi su uznemireni opravdano...nekim se vraćaju slike iz podsvjesti, neki ih nikad nisu ni uspjeli otjerati iz svijesti, 30 godina...
slike i sjećanje rata, neimaštine, hladnoće...
a onda na sve to nadodaj i nove generacije mladih jurišnika, ovih što dolaze za nama...što im je profit i uspijeh i otac i majka, sve po zapadnom sistemu, ko da ih je isti neoliberalni kapitalistički ud pravio.
i eto ti recepta da se osećaš kao" izopćen" iz vlastitog i svijeta i života.
1
1
- Russki
- prince of idiotism

ajde iz svijeta nego i iz vlastita života
upravu si sve
ne znam evo, svaki dan gledam neke situacije, pa sebe preispitujem ,kontam puko sam
ma ubiše nas sa svih strana, ovo je što kaže hans kristijan golubović, jedno ludilo sastavljeno od više hiljada ludila na jednom mjestu
a ovi novi, šta reći, banalan primjer jbt, imam par momaka od 18-20 godina u timu na odbojci, pukom slučajnosti se tu našli, jarane ako povisiš ton na njih ono u igri, da im malo krv proradi, samo što ne zaplaču
upravu si sve
ne znam evo, svaki dan gledam neke situacije, pa sebe preispitujem ,kontam puko sam
ma ubiše nas sa svih strana, ovo je što kaže hans kristijan golubović, jedno ludilo sastavljeno od više hiljada ludila na jednom mjestu
a ovi novi, šta reći, banalan primjer jbt, imam par momaka od 18-20 godina u timu na odbojci, pukom slučajnosti se tu našli, jarane ako povisiš ton na njih ono u igri, da im malo krv proradi, samo što ne zaplaču
1
1
- radostan dan
- Etablirani član

iz života jarane...
prvo ti eliminušu svijet, pa okruženje.
na kraju kad ostaneš sam i nemaš nikog da ti svojim prisustvom potvrdi tvoje postojanje, bitisanje, razmišljanje, stavove, navike, estetiku...bilo šta...ti si eliminisan i iz vlastitog života.
nema ga...
nema svjedoka ni da ga ima niti da ga je bilo.
jbg...to je samo razlog više da "šinemo" po jednu, "jer tako smo u mogućnosti"...

1
1