Ne kontam.....
Ne kontam.....
Mrgude sto misle da je cool biti mrgud i hejter
Nametanje svog životnog stila kao imperativ ljudima.oko sebe
Uvrede prikrivene sarkazmom.....
Ne kontam ni sebe što sam ustala.rano...
Nametanje svog životnog stila kao imperativ ljudima.oko sebe
Uvrede prikrivene sarkazmom.....
Ne kontam ni sebe što sam ustala.rano...
0
Re: Ne kontam.....
Ni ja sve navedeno
+
Sebe sto sam ustala rano a dan mi ko godina.. :cek
+
Sebe sto sam ustala rano a dan mi ko godina.. :cek
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Trenutno mamu.
Posvadjale smo se jer na svaki način hoce u Bosnu. Ja joj pricam ne moze, vidiš valjda kakva je situacija. Ona meni, nema ko pokosit i sredit oko kuce. Pa sta mene briga i za kucu i za travu prokletu i sve komplet ako ode i razboli mi se. Eno, ne prica sa mnom sad. :cek
Posvadjale smo se jer na svaki način hoce u Bosnu. Ja joj pricam ne moze, vidiš valjda kakva je situacija. Ona meni, nema ko pokosit i sredit oko kuce. Pa sta mene briga i za kucu i za travu prokletu i sve komplet ako ode i razboli mi se. Eno, ne prica sa mnom sad. :cek
3
1
1
1
1
1
uvijek_kontra je napisao/la: ↑16 aug 2020, 17:01 Trenutno mamu.
Nek ne priča, ne daj joj. Bogami, gora je situacija sada nego onda kad je bila. Briga te A travu kome smeta nek ne gleda.
Tako meni moji za Bajram,tacnije nana
Što ovoliko kuhamo kad nikom ne daš da nam dodje?
2
2
Šteta travu samo tako pustiti...uvijek_kontra je napisao/la: ↑16 aug 2020, 17:01 Trenutno mamu.
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

uvijek_kontra je napisao/la: ↑17 aug 2020, 07:32 Nije mi do šale.
Ne mogu da je zaustavim. Bas sam ljuta.
Pokaži joj cifre oboljelih u BIH po danu i reći da će morati u karantenu 14 dana. A iz kuće travu ne može pokosizi
0
Odgovori je ako ikako možeš...uvijek_kontra je napisao/la: ↑17 aug 2020, 07:32 Nije mi do šale.
Ne mogu da je zaustavim. Bas sam ljuta.
Meni se sinoć dva radnika vratila iz bih... Tortura na granici, pregled, izdano riješenje o karanteni, dva testiranja (na 7 i 14 dana)
Nema smisla...
0
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Ne moze. Sve to ona zna. Dzaba.
Ma to kad dodje kuci nije nista, mene brine sta ce i kako dole. Al eto, sta je tu je.
Ma to kad dodje kuci nije nista, mene brine sta ce i kako dole. Al eto, sta je tu je.
0
Pa to je... Šta ako se dole razboli...uvijek_kontra je napisao/la: ↑17 aug 2020, 07:45 Ne moze. Sve to ona zna. Dzaba.
Neće je pustiti nazad, ne znam.
0
Čemu smartphon ako se njime služi samo u kuci...
1000000x ponavljam nosite tel. sa sobom.Dzaba ponavljam.
1000000x ponavljam nosite tel. sa sobom.Dzaba ponavljam.
3
2
1
1