Podrum kod Barbe trovača
Re: Podrum kod Barbe trovača
@CocoMa
@Max
Ovo i @Nasrudin hodža sredila recesija od korone, kokiko se sjećam da je on imao soliter a sad spao na podrum?
@Max
Ovo i @Nasrudin hodža sredila recesija od korone, kokiko se sjećam da je on imao soliter a sad spao na podrum?
3
3
Imal' bujruma?
3
1
2
2
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Znam ja poneku i kafansku 
3
3
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Šta me briga, ja sam večeras u ovom fazonu i biti ću u separeu
4
3
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15634
Jel to moja kafana ti ne valja?East_side je napisao/la: ↑09 okt 2020, 19:41 Ehhh ljudi moji, kafana izgleda nikad dosta![]()
Da se odmah ogradim, ja nemam ništa sa ovom kafanom. Ja samo izdajem prostor pod kiriju a vlasnik lokala je @Nasrudin hodža.
Nemojte samo plaho lupat, razbijat sudje i tako to, čovjek je tek otvorio, treba ga malo pogurat.![]()
Svi žanrovi su poželjni i nema fule u tom smislu, haj'mo sad veselo i živo!![]()
![]()
![]()
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Tamo je neđe iza šanka sa zakupcem nešto oko kirije, izgleda da mu je ostao dužan 
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Ja mislim da sve ove teme treba sjediniti u jednu i nazvati je jednostavno - KAFANA.
Ne bih izlazio iz nje
Ne bih izlazio iz nje

1
1
Konkurencija jarane 
0
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Nek se gazda izjasnipink floydd je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:13 Ja mislim da sve ove teme treba sjediniti u jednu i nazvati je jednostavno - KAFANA.
Ne bih izlazio iz nje![]()
Samo pitanje je kad cemo to docekat
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
joj mi prelaza, sa dubioze na cuneta 
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
To se zove lom 
1
1

1