Za one, koji ljeto ne vole...
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 24664
Re: Za one, koji ljeto ne vole...
lego neku noć
probudio se
sav izujedan
a gol spavo
probudio se
sav izujedan
a gol spavo
1
1
abysmal depths are flooded
ko te izujedao 
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
jos tri mjeseca
ili kupi komarnike
ili kupi komarnike
0
- Russki
- prince of idiotism

aj vako
znaš šta bih ti rekao na ovo sad...
da ne pišem ođe pred narodom
znaš šta bih ti rekao na ovo sad...
da ne pišem ođe pred narodom
1
1
zlocesti russki
0
Ne volim vrucinu, ne volim da se znojim, ne volim jesti ribu, ne mogu smisliti razne bube, ni gmizuce ni letece, pogotovo komarce i njihove ujede, kupanje u moru ili bazenu mi je onako i nije mi neka sad zabava, ne volim kad sam slan nakon sto izadjem iz mora, ne volim da se przim na suncu, sa druge strane obozavam snijeg, skijanje i zimske radosti, mislim da se zakljucak sam namece... 
2
1
1
1
A bas je lijepo jutro, sunce, cvrkut pticica, priroda, kafa, ma ljepotaSpock je napisao/la: ↑19 jun 2025, 07:11 Ne volim vrucinu, ne volim da se znojim, ne volim jesti ribu, ne mogu smisliti razne bube, ni gmizuce ni letece, pogotovo komarce i njihove ujede, kupanje u moru ili bazenu mi je onako i nije mi neka sad zabava, ne volim kad sam slan nakon sto izadjem iz mora, ne volim da se przim na suncu, sa druge strane obozavam snijeg, skijanje i zimske radosti, mislim da se zakljucak sam namece...![]()
1
1
- dmr
- bad karma

- Reactions: 28836
vise vrijedi jedan dan ljeta nego sedam dana zime, ... nama koji ga volimo 
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Malo sam i ja naglasio samo negativne stvari, nije to bas tako crno-bijelo, nije bas da ne volim nikako ljeto, volim i ja voziti bicikl, volim biti u laganoj odjeci i sandalama, volim kad je suncano da gledam sunce (iz hlada naravno), volim sladolede, volim sto je duzi dan, to je velika mana zime sto su tako kratki dani recimo. Jednostavnije je spremiti se ici negdje nego zimi i slicno, tako da eto, nisam bas ni ljetomrzac, ali jesam vise zimski tip.Namazana je napisao/la: ↑19 jun 2025, 07:29A bas je lijepo jutro, sunce, cvrkut pticica, priroda, kafa, ma ljepotaSpock je napisao/la: ↑19 jun 2025, 07:11 Ne volim vrucinu, ne volim da se znojim, ne volim jesti ribu, ne mogu smisliti razne bube, ni gmizuce ni letece, pogotovo komarce i njihove ujede, kupanje u moru ili bazenu mi je onako i nije mi neka sad zabava, ne volim kad sam slan nakon sto izadjem iz mora, ne volim da se przim na suncu, sa druge strane obozavam snijeg, skijanje i zimske radosti, mislim da se zakljucak sam namece...![]()
![]()
0
- Russki
- prince of idiotism

mislio sam da sam ja najveci hejter ljeta al, evo ima i brt spock
1
1