Mi talijani smo pravo mnogo lepi
I mama bi,kceri...
Re: I mama bi,kceri...
Ono je moja kuća živio sam tu, ono je moja draga volio sam nnu, ono je čojek neki što mi uze sve...
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Zar nisu preslatki

1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.

Muškarac koji zna plesati i voli plesati
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Evo nesto se mislim kada sam u gradu sa kcerkom I nesto pricamo o prolaznicima ( mladim momcima) I njihovom izgledu, ljepoti, i došla sam do zakljucka da bas imamo sličan ukus.. skoro pa isti.
Eto vjerovatno cu imati lepog zeta..
à verujem uz to cu dobiti I lepog prijatelja..

Eto vjerovatno cu imati lepog zeta..
3
3
Kakav otac, takav sin 
Ja i moja cura imamo totalno različite ukuse u svakom pogledu
Ja i moja cura imamo totalno različite ukuse u svakom pogledu
0
Aww

1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Ovaj mi je presladak
Macak ili macica ne znam tacno

Macak ili macica ne znam tacno

1
1

Ne znam kojeg bih prije
1
1
@neodoljivi šta je smiješno, svako ima svoj ukus, moj je ovaj 
1
1
Malo desno malo lijevo 
0
‘ća će meni ti talijani kraj turkish Barış Kılıç
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."