Djevica podznak Ribice
Venera u Raku

Ovaj sto se smije je smajli za ovaj drugi dio sto si napisala.

Strijelac podznak Vaga
Jaoooo mušičava djevica. No to sam znala. Ali da sam neodlučna riba u podznaku. I da mi je Venera u emotivno nestabilnom raku? Bozeeee!

A zamisli imaju Banovce nad Bebravou (bez kvačice) u Slovačkojpink floydd je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:34pa nisi mi morala govoriti da nema BanovićaCrvena Nit je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:31
Rak podznak Vodolija, Tuzla, nema Banovići u sistemu
Nastavim sutra![]()
![]()

Djevica je perfekcionista, a Ribe kao podznak daju lijep izgled, a sa Venerom u Raku, ti mi djeluješ jako lijepa i ženstvena.
Pošalji Crvenoj u pp datum rođenja.MunDzi je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:09 Volila bih i ja znati dalje od toga da sam djevica.
Ali strah me staviti rodni datum.![]()
Ovdje izgleda sve ratne ili uzratne generacije.
Prije smo se cudili generacijama iz austrougarske.
Sad je tesko ako si Titina generacija.![]()
Eto, ne znam svoj podznak, niti u cemu mi je ta Venera.
Aaaaaa Vidim ja kako perfecionistički obradjuješ one teme o cvijeću!MunDzi je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:09 Volila bih i ja znati dalje od toga da sam djevica.

Može meni ppMunDzi je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:09 Volila bih i ja znati dalje od toga da sam djevica.

To je samo generičko obrazloženje.John Cleese je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:18 Ma imate to sve, na primjer, ovdje: https://horoscopes.astro-seek.com/birth ... ope-online
Unesete podatke, kliknete i ispise vam kraci roman.
Zar mi nije Mjesec s Ribama?Crvena Nit je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:36Vodolija podznak Ovan
Venera ti je u Strijeac
Sutra analiza![]()

Dobro, onda astro.com:Crvena Nit je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:21To je samo generičko obrazloženje.John Cleese je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:18 Ma imate to sve, na primjer, ovdje: https://horoscopes.astro-seek.com/birth ... ope-online
Unesete podatke, kliknete i ispise vam kraci roman.
astro.com jedini postavlja automatska pomjeranja sata u razkičitim godinama na različitim lokacijama.

Jeste, ovo ti kažem za VeneruIskra je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:23Zar mi nije Mjesec s Ribama?Crvena Nit je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:36
Vodolija podznak Ovan
Venera ti je u Strijeac
Sutra analiza![]()
Ahaaaa

Planete su relaciji sa drugim planetama, aspekt pokazuje relacije, a polje u kojem je planeta je polje važnih zivotnih oblasti, a znak tog polja oboji ponašanje planeta.