Brisanje komentara

Privid demokracije, kad ono...
vjesticanametli
PRObehar
PRObehar
Reactions: 13833

Re: Brisanje komentara

Post Postao/la vjesticanametli »

:D :D :D joj @storm mene ovo citanje pp asocira da moj haos sa sifrom

jel i tebe :ooo QQ jesam bila alaselamet zaboravila :heidi2
1
1 slika
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15625

Post Postao/la Moonlight »

R4IN je napisao/la: 06 jan 2021, 19:36
Moonlight je napisao/la: 06 jan 2021, 19:35 Sad znamo ko je pustio glasine da se mogu čitati pp-ovi.... :malagani
Svima bi koristilo da se malo tehnološki, informatički educirate :meha2
Jesi gledala moje :crni
Šta misliš što sam prihvatila da budem moderator :keke

Kako sam se razočarala kad sam skontala da ne mogu pročitati, samo se džaba uvalih :uh
3
2 slika 1 slika
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Moonlight je napisao/la: 06 jan 2021, 19:38
R4IN je napisao/la: 06 jan 2021, 19:36

Jesi gledala moje :crni
Šta misliš što sam prihvatila da budem moderator :keke

Kako sam se razočarala kad sam skontala da ne mogu pročitati, samo se džaba uvalih :uh
A tek kako bi se razocarala da si mogla vidjeti :crni
Kod mene samo upozorenja od moderatora..
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31133

Post Postao/la hani_jong_un »

Moonlight je napisao/la: 06 jan 2021, 19:35 Sad znamo ko je pustio glasine da se mogu čitati pp-ovi.... :malagani
meni storm ne da moda bas zbog toga. zna da bi vam objavljivo poruke 🤷‍♀️
2
2 slika
1811
storm
Administrator
Reactions: 38010

Post Postao/la storm »

vjesticanametli je napisao/la: 06 jan 2021, 19:36 :D :D :D joj @storm mene ovo citanje pp asocira da moj haos sa sifrom

jel i tebe :ooo QQ jesam bila alaselamet zaboravila :heidi2
Upravo rješavam slično :D
1
1 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Hannibal je napisao/la: 06 jan 2021, 19:40
meni storm ne da moda bas zbog toga. zna da bi vam objavljivo poruke 🤷‍♀️
To je to :D
3
3 slika
Xeno
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4259

Post Postao/la Xeno »

slika
6
6 slika
Bella_
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 8240

Post Postao/la Bella_ »

Ja sam jednom jednu PP poslala, i čekam li čekam na odgovor, nema odgovora.. Odem da rekoh vidim šta je, kad nema poruke ni u outbox’u ni na poslano..Čudno, poruka kao da je nestala.. A sto posto sam sigurna da sam je poslala, koliko sam sigurna da dišem..Šta se desilo, neznam.
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

Bella_ je napisao/la: 07 jan 2021, 08:42 Ja sam jednom jednu PP poslala, i čekam li čekam na odgovor, nema odgovora.. Odem da rekoh vidim šta je, kad nema poruke ni u outbox’u ni na poslano..Čudno, poruka kao da je nestala.. A sto posto sam sigurna da sam je poslala, koliko sam sigurna da dišem..Šta se desilo, neznam.
golub po kojem si poslala skrenuo u pogrešnom pravcu
:valja
2
2 slika
I say what I think, I think what I say
Mehaning
Proleter
Reactions: 6467

Post Postao/la Mehaning »

Hannibal je napisao/la: 06 jan 2021, 19:01 a jel mozete da citat pp ove
Več sam više puta objasnio, ali valjda nije nikad previše... :face

U postavkama koje imaju moderatori, ne mogu ni blizu nečemu što bi sličilo na PP.

Admini nemaju u postavkama ništa, što bi moglo sličiti PP. Admini mogu vidjeti uplodane slike i ako su obrisane sa postova. Pošto tih slika ima dosta, volio bi viditi toga, koji bi to tražio po meniju, zato da vidi nečiju sliku. Slike naravno nisu sortirane po ničemu. Koliko sam uspjeo popratiti, na želju koristnika, te če se slike trajno brisati sa servera. Bit če zanimljivo tražiti ih :face

Na server, na kojem je inštaliran forum najviše ja dostupam i poznajem, a tamo ne mogu vidjeti čak ni postove, jer su kriptirani. Nisam se bavio po kakvom ključu i gdje bi to moglo biti pospremljeno, a koliko sam popratio, čak i u primjeru kriminalistične istrage, policija ima velikih problema kod probijanja tih podataka. Ako znači preko PP ne dilate drogu, nemate se čega bojati. Nikome nismo baš toliko zanimljivi.

Jedina mogučnost čitanja PP je na sljedeči način i to na baš svim forumima:

1. Mogu vam promijeniti pass, uči u vaš profil sa novim passom i tada imam dostup do svega, kao i vi.
2. Problem u takvom postupku je taj, da pass ne mogu vratiti na prijašnje stanje. Kad čete vi ulaziti iza mene, javljat če vam, da je pass nepravilni. Zapišite ga negdje i nitko van neče moči neprimijetno uči u profil.

Neke druge mogučnosti za čitanje PP ne poznajem, a vjerujem, da ni ne postoji. Čuo sam negdje, da postoji neki dodatak za vBouletin platforme foruma, ali iako sam bio Admin i na takvom forumu, to nisam nikad ni tražio ni isprobao, tako da ne mogu za sigurno reči. Jednostavno me čitanje PPova nikad nije zanimalo, a ne zanima me ni sada, a baš sam ja taj, kojeg bi se eventualno trebali najviše bojati... :face
5
1 slika 4 slika
Mehaning
Proleter

Bella_ je napisao/la: 07 jan 2021, 08:42 Ja sam jednom jednu PP poslala, i čekam li čekam na odgovor, nema odgovora.. Odem da rekoh vidim šta je, kad nema poruke ni u outbox’u ni na poslano..Čudno, poruka kao da je nestala.. A sto posto sam sigurna da sam je poslala, koliko sam sigurna da dišem..Šta se desilo, neznam.
Pošto ja radim na forumu preko dana, kad vi forumarite, može se dogoditi neka anomalija među forumarenjem... :ovaj

Jednom sam po nesreči cijeli direktorij premjestio, pa je bio forum cijelih pet minuta nedostupan... :face

Možda sam recimo obrisao cache foruma baš u trenutku, kad se je tvoja poruka premiještala... :ovaj

Kako god, ja se ponoči neču dizati, da bi sređivao postavke... :malagani
4
1 slika 3 slika
Bella_
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 8240

Post Postao/la Bella_ »

Nisam mislila ništa lose, samo sam rekla.
Nejse, hvala na pojašnjenju.
1
1 slika
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
smajlic
Administrator
Reactions: 45364

Post Postao/la smajlic »

Mehaning je napisao/la:Ako znači preko PP ne dilate drogu, nemate se čega bojati. Nikome nismo baš toliko zanimljivi.
@Hannibal @Russki :fiju
4
4 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

smajlic je napisao/la: 07 jan 2021, 09:44
Mehaning je napisao/la:Ako znači preko PP ne dilate drogu, nemate se čega bojati. Nikome nismo baš toliko zanimljivi.
aaaa jok
oni zmajeve razmjenjuju
:ha
4
4 slika
I say what I think, I think what I say
Mehaning
Proleter

smajlic je napisao/la: 07 jan 2021, 09:44
Lako sa njima... :ovaj

Oni če propjevati čim ih policajac ružno pogleda. Neče se morati sa PPovima zajebavati... :meha1
6
6 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Mehaning je napisao/la: 07 jan 2021, 09:06
Hannibal je napisao/la: 06 jan 2021, 19:01 a jel mozete da citat pp ove
Več sam više puta objasnio, ali valjda nije nikad previše... :face

U postavkama koje imaju moderatori, ne mogu ni blizu nečemu što bi sličilo na PP.

Admini nemaju u postavkama ništa, što bi moglo sličiti PP. Admini mogu vidjeti uplodane slike i ako su obrisane sa postova. Pošto tih slika ima dosta, volio bi viditi toga, koji bi to tražio po meniju, zato da vidi nečiju sliku. Slike naravno nisu sortirane po ničemu. Koliko sam uspjeo popratiti, na želju koristnika, te če se slike trajno brisati sa servera. Bit če zanimljivo tražiti ih :face

Na server, na kojem je inštaliran forum najviše ja dostupam i poznajem, a tamo ne mogu vidjeti čak ni postove, jer su kriptirani. Nisam se bavio po kakvom ključu i gdje bi to moglo biti pospremljeno, a koliko sam popratio, čak i u primjeru kriminalistične istrage, policija ima velikih problema kod probijanja tih podataka. Ako znači preko PP ne dilate drogu, nemate se čega bojati. Nikome nismo baš toliko zanimljivi.

Jedina mogučnost čitanja PP je na sljedeči način i to na baš svim forumima:

1. Mogu vam promijeniti pass, uči u vaš profil sa novim passom i tada imam dostup do svega, kao i vi.
2. Problem u takvom postupku je taj, da pass ne mogu vratiti na prijašnje stanje. Kad čete vi ulaziti iza mene, javljat če vam, da je pass nepravilni. Zapišite ga negdje i nitko van neče moči neprimijetno uči u profil.

Neke druge mogučnosti za čitanje PP ne poznajem, a vjerujem, da ni ne postoji. Čuo sam negdje, da postoji neki dodatak za vBouletin platforme foruma, ali iako sam bio Admin i na takvom forumu, to nisam nikad ni tražio ni isprobao, tako da ne mogu za sigurno reči. Jednostavno me čitanje PPova nikad nije zanimalo, a ne zanima me ni sada, a baš sam ja taj, kojeg bi se eventualno trebali najviše bojati... :face
Pošto znaš, koliko znam, ovim si dao do znanja,, da se mene još manje tj nikako ne trebaju plašiti :valja

Ozbiljno mi je i drago, da smo admini u paru, pa ni tu nema nekakvih tajni, kao što je opcija, kad je jedan vlastodržac..
1
1 slika
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 34599

Post Postao/la dmr »

Anyone who has access to the database and knows what s/he is doing can read PMs.
:fiju :keke
2
1 slika 1 slika
:damir
Odgovori

Natrag na “Sugestije, prijedlozi, i žalbe...”