Tirimzi ga smatra vjerodostojnim. Buhari ga nije osporio nego ocjenio slabim.
Uz svo postovanje prema Tirmiziju, ako Buhari nesto oznaci slabim, ja se ipak drzim njegovog misljenja (pocinjes bas da mi kontriras u svim postovima )
Ne kontriram ti bolan ne bio, pitam te. Valjda zato što tvoj odg smatram vrijednim al eto ne moram.te ništa više ni pitati....
Uz svo postovanje prema Tirmiziju, ako Buhari nesto oznaci slabim, ja se ipak drzim njegovog misljenja (pocinjes bas da mi kontriras u svim postovima )
Ne kontriram ti bolan ne bio, pitam te. Valjda zato što tvoj odg smatram vrijednim al eto ne moram.te ništa više ni pitati....
P.s. eto.me.na pp ne mrdaj trebaš mi
Aman, salim se bona. Joj, ja cu sebi ovdje stvoriti neprijatelja vise nego u ratu. Salim seeeeeee!!!!
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Digla_da_kreči je napisao/la: ↑17 jan 2021, 01:41
@Sleepy Joe kako nisam dobila tvoju mention na player temi. jesi li me naknadno dodao, jedino tako mislim da ne stize obavijest.
I meni se dogodi...
Možda ako usput odeš na temu, na kojoj si dobio mention, pa registrira kao da si vidio... To se dogodi kad imaš više obavještenja... Drugog objašnjenja ni ja nemam...
Digla_da_kreči je napisao/la: ↑17 jan 2021, 01:41
@Sleepy Joe kako nisam dobila tvoju mention na player temi. jesi li me naknadno dodao, jedino tako mislim da ne stize obavijest.
I meni se dogodi...
Možda ako usput odeš na temu, na kojoj si dobio mention, pa registrira kao da si vidio... To se dogodi kad imaš više obavještenja... Drugog objašnjenja ni ja nemam...
Ako dobiješ reakciju na post , i klikneš na obavijest, koji je na istoj stranici kao mention ili citat automatski označi obavijest pročitanom