Delegiram @East_side za trud i lijepu namjeru. Ujedno hvala puno
Ehhh napokon i ja evo sjedoh za svoje personalno računalo pa bum vas sve sad malo ispeglal!
Shodno onome što sam dosad uspio zaključiti o svakome od vas, tj. vašem muzičkom ukusu i ličnim preferencijama, odlučih da vam poklonim po jednu pjesmicu
@Moonlight ahhh koju bih drugu poklonio vlasnici naše forumske kafane
@Russki uhhh brt pretežak zadatak ali evo, olakšat ću sebi život i pojednostavit izborom tvog fejvrit benda:
@John Cleese baš kao i @Russki, posjeduješ šarolik ukus a bogme i zavidnu muzičku pismenost
Olakšat ću sebi život i poslužit se tvojim avatarom. Lijepa duet i zanimljiv mix Portugalskog i Italijanskog jezika:
@CocoMa e pošto još ne dokučih šta slušaš (ali zato znam šta sve jedeš
Šalim se ;)
Evo pjesmice za tebe:
@Dina za tebe jedna umirujuća i opuštajuća instrumentala:
@storm da, sjećam se da si negdje napisao da ti je Nirvana omiljeni bend iz mladosti. Pa evo, neka bude ovako nešto:
@Miss Y. s tobom ću da rizikujem i da ti posvetim ovaj komadić Tadžikistanskog folka
@smajlic za našeg veseljaka ne može ići ništa drugo osim ovo
@Arslan_11
@Iskra pjevačica iz Libanona
@Fatih hadžija, zatvori oči! Samo zvuk dolazi u obzir
@Digla_da_kreči može, jelde?
@Heidi za tebe mi najviše ide ovako neki chillout sa prizvukom istoka:
@Ariel evo za tebe nešto iz Bollywood-a:
@Danny lagana gitarica, zvuk Pirineja za opuštanje:
@Lana :iskra2
@Zara :haya
@Mehaning
@Maksuz svratila
@Sarajka također imaš poprilično šarolik muzički ukus. Ipak ću se voditi tvojim nickom i neskrivenim domoljubljem:
@lejlamo
@Trafalgar Law
@Max
@Ommadawn
@dmr
@Veca

[/quote]
Na prijedlog @Iskra ,ovo je post dana. Po svemu stojeona nabrojala. I ja se zahvaljujem na ulozenom vremenu i pogotovo, sto je za svakog posebno ucinio extra napor.

2
1
1

1