A jooj
Skupi hrabrosti, ipak je to za tvoje dobro.
A jooj
sve si upravu brt bgmradostan dan je napisao/la: ↑02 nov 2022, 22:18 pročitam ovu temu, pa se sjetim i menstrualnih ciklusa, trudnoća, porodjaja...uloga majki, domaćica, radnika.
znate šta žene...kakve god da ste, ZLATNE STE.
a jes...samo su šktre nekako.Russki je napisao/la: ↑02 nov 2022, 22:44sve si upravu brt bgmradostan dan je napisao/la: ↑02 nov 2022, 22:18 pročitam ovu temu, pa se sjetim i menstrualnih ciklusa, trudnoća, porodjaja...uloga majki, domaćica, radnika.
znate šta žene...kakve god da ste, ZLATNE STE.
ne mogu brt one bit škrte kolko mi moremo kamčit, kumit, zaplakat ako treba hahahaha
Zamoliš, lijepo zamoliš, ali ne.toxic je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:25 @Bella_ mozes li da zamolis da budu nezniji, kazes da se plasis, ili da ti je grubo... Ili sta vec.
Ne znam za druge kakva su vam iskustva i s kakvim doktorima se srecete al' ja i kod najproblematicnijih pregleda i zahvata kad god sam spomenula osetljivost, svaki se potrudi da sve prodje sto bezbolnije.
Je li možeš u neku drugu instituciju otići?Bella_ je napisao/la: ↑05 nov 2022, 07:43Zamoliš, lijepo zamoliš, ali ne.toxic je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:25 @Bella_ mozes li da zamolis da budu nezniji, kazes da se plasis, ili da ti je grubo... Ili sta vec.
Ne znam za druge kakva su vam iskustva i s kakvim doktorima se srecete al' ja i kod najproblematicnijih pregleda i zahvata kad god sam spomenula osetljivost, svaki se potrudi da sve prodje sto bezbolnije.
Grubi su i totalno bez osjećaja, prije korone a poslije pogotovo. Prosli put kad sam bila, zamolila sam lijepo da budu pažljivi posto imam i kuglu, poslije me tri dana boljelo.
Od tada vise nisam išla, znaaaam da bih trebala ali ne ide mi se.
Nema od toga ništa, ko bi mene slušaostorm je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:52Je li možeš u neku drugu instituciju otići?Bella_ je napisao/la: ↑05 nov 2022, 07:43
Zamoliš, lijepo zamoliš, ali ne.
Grubi su i totalno bez osjećaja, prije korone a poslije pogotovo. Prosli put kad sam bila, zamolila sam lijepo da budu pažljivi posto imam i kuglu, poslije me tri dana boljelo.
Od tada vise nisam išla, znaaaam da bih trebala ali ne ide mi se.
I ove prijaviti...