Novalić o vakcinama: Danonoćno radimo, pozivam sve da nam daju ideju, prijedlog :D
Re: Novalić o vakcinama: Danonoćno radimo, pozivam sve da nam daju ideju, prijedlog :D
Ja imam prijedlog....odlazite!
3
1
2
2
Re: Novalić o vakcinama: Danonoćno radimo, pozivam sve da nam daju ideju, prijedlog :D
Lijepo nam se obija o glavu glomazni i komplikovani državni aparat...kao da se igraju. Pogledaj datum od kojeg se, kao ozbiljno, bave nabavkom...ma, ne znam ni šta očekujemo.
Prepušteni smo sami sebi.
Prepušteni smo sami sebi.
2
2
da predlažemo vama koji primate plaće daleko veće od nas iz realnog sektora
yebem li ti nanu naninu...
2
2
I say what I think, I think what I say
Fadile ja predlazem da ti das ostavku, dakle za sve postoji rijesenje.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
mozda je glup, al nije lud 
0
Mene to i zasmetalo najviše... Nesposoban - znamo.
Ali da je i toliko glup, pa krajem februara tek počne razmišljati, kako nabaviti cjepivo? Svaka iole normalna državna vlast, počela je krajem prošlog ljeta ugovarati i pregovarati...
A ovim vapajem je zakucao...
Bolje da sutim, prema zakonu o medijima, još ću kaznenu prijavu popiti...
Ubice.
0
Ma karat ce on i slicni njemu jos dugo.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Sta njih briga oni su se vakcibisali jos prije Vuciceve posjete
I zene djecu i ljubavnice...sce su vakcinisali.
Ako 2020 opet dobiju izbore, onda neka svi mladi idu vann, pa.kad ih cace i matere budu zeljni, nek se sjete za koga su glasali.
I zene djecu i ljubavnice...sce su vakcinisali.
Ako 2020 opet dobiju izbore, onda neka svi mladi idu vann, pa.kad ih cace i matere budu zeljni, nek se sjete za koga su glasali.
0
3
3
I say what I think, I think what I say
niej jos formirana vlast, stae?

4
4
Srbija prošle godine izvršila uplatu za svoju naručbu vakcina..a naručila još prije.. 
Samo kažem.. koliko su u BiH organizirani u odnosu na Srbiju..u vrijeme pandemije... a van nje još veći uzasssss
Samo kažem.. koliko su u BiH organizirani u odnosu na Srbiju..u vrijeme pandemije... a van nje još veći uzasssss
1
1
U Sarajevu zakazani protesti zbog kašnjenja vakcina
Autor: Raport.ba

Najava protesta
Zbog kašnjenja u nabavci vakcina za koronavirus u Sarajevu su zakazani protesti.
Na Facebooku je napravljana grupa odnosno događaj pod nazivom “Borba za život”.
Kako je navedeno u pozivu, protesti bi se trebali održati 6. aprila u 12:05 sati.
“Pozivamo vas da se 6. aprila, na Dan odbrane Sarajeva, zajedno odbranimo od onih koji se bezočno igraju našim životima. Napišite svoju poruku Tegeltiji, Gudeljević, Novaliću i Mandiću i istaknite je kroz prozor auta vozeći se od Parlamentarne skupštine BiH, do Parlamenta Federacije BiH. I trubite, neka vas čuju!”, navodi se u pozivu.
Kako dalje navode, u tim institucijama sjede “oni kojima naši životi nisu važni”.
“Nama jesu! Pokažimo im to! Paralelno s ovim, MUP-u KS najavljujemo, zvanično, niz događaja koji će se odvijati širom Sarajeva”.
Upitili su i nekoliko zahtjeva:
“Od Milana Tegeltije, predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, Ankice Gudeljević, ministrice civilnih poslova BiH, Fadila Novalića, premijera Federacije BiH i Vjekoslava Mandića, ministra zdravstva Federacije BiH da ODMAH podnesu ostavke ili daju ČVRSTE garancije da će masovna imunizacija SVIH građanki i građana započeti do kraja aprila”.
Sarajevo je u stanju izboriti se! Ovo je borba za život! Pridružite se!
Autor: Raport.ba

Najava protesta
Zbog kašnjenja u nabavci vakcina za koronavirus u Sarajevu su zakazani protesti.
Na Facebooku je napravljana grupa odnosno događaj pod nazivom “Borba za život”.
Kako je navedeno u pozivu, protesti bi se trebali održati 6. aprila u 12:05 sati.
“Pozivamo vas da se 6. aprila, na Dan odbrane Sarajeva, zajedno odbranimo od onih koji se bezočno igraju našim životima. Napišite svoju poruku Tegeltiji, Gudeljević, Novaliću i Mandiću i istaknite je kroz prozor auta vozeći se od Parlamentarne skupštine BiH, do Parlamenta Federacije BiH. I trubite, neka vas čuju!”, navodi se u pozivu.
Kako dalje navode, u tim institucijama sjede “oni kojima naši životi nisu važni”.
“Nama jesu! Pokažimo im to! Paralelno s ovim, MUP-u KS najavljujemo, zvanično, niz događaja koji će se odvijati širom Sarajeva”.
Upitili su i nekoliko zahtjeva:
“Od Milana Tegeltije, predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, Ankice Gudeljević, ministrice civilnih poslova BiH, Fadila Novalića, premijera Federacije BiH i Vjekoslava Mandića, ministra zdravstva Federacije BiH da ODMAH podnesu ostavke ili daju ČVRSTE garancije da će masovna imunizacija SVIH građanki i građana započeti do kraja aprila”.
Sarajevo je u stanju izboriti se! Ovo je borba za život! Pridružite se!
0
Sve blaze od revolucije, nece donijeti nikakvog pomaka. Njih se samo silom moze otjerati.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
I mentalitet naroda.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
da je to tako kao sto kaze, do sada bi sam napravio vakcinu
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Jaro, ja ću je prije izdrkat nego što će on nešto poduzeti po pitanju toga...
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem