nemam ja, al imaju u mc donaldsu u milanu
srpski certifikat izbaci crveni trokut s uzvičnikom preko cijelog ekrana
i onda te opet puste na šarm
nemam ja, al imaju u mc donaldsu u milanu
1

Velhe link majne libe frojndin
ovaj

Hvala, ajme samo u BiH to još nije realizirano.

U prvoj apoteci,isprintaj onu u digitalnoj formi i onaj drugi karton prilozi s pasom ili dr.

Ok, hvala.

Tvrdiš da su zato ruska i kineska cijepiva sumnjivog kvaliteta?Socrates je napisao/la: ↑17 dec 2021, 17:38 Pa nije Edhem Bičakčić izmislio pandemiju, nego je došla iz Kine, zbog njihovog neprilagođavanja nekim međunarodnim standardima, po mnogim pitanjima.
Ne znam zašto bi im bilo ko išta više vjerovao. Naravno, mislim na Komunističku Partiju Kine. Isto je i sa Putinom.
Zašto bi bilo ko nešto njemu vjerovao?

Reallno, cijelo vrijeme se dešavaju problemi sa nepravilnim primjenama mjera, ali nepriznavanje cijepiva, jer suprotne strane su, je l' suprostavljene, jer vrhunac konlikta.
Tvrdim da nisu usklađena sa međunarodnim propisima, i da je to sva priča oko toga. Jedno je cjepivo u Njemačkoj, gdje ja mogu vjerovati njihovim statistikama i da će građansko društvo pozvati na odgovornost političare i ostale odgovorne ljude, ako razloga za to ima. Drugo je cjepivo u Kini i Rusiji, gdje niko nikoga ne može pozvati na odgovornost za bilo šta.Crvena Nit je napisao/la: ↑17 dec 2021, 17:51Tvrdiš da su zato ruska i kineska cijepiva sumnjivog kvaliteta?Socrates je napisao/la: ↑17 dec 2021, 17:38 Pa nije Edhem Bičakčić izmislio pandemiju, nego je došla iz Kine, zbog njihovog neprilagođavanja nekim međunarodnim standardima, po mnogim pitanjima.
Ne znam zašto bi im bilo ko išta više vjerovao. Naravno, mislim na Komunističku Partiju Kine. Isto je i sa Putinom.
Zašto bi bilo ko nešto njemu vjerovao?![]()