Nierika je napisao/la: ↑07 apr 2026, 22:28
@Spock evo link za dopisnu https://lichess.org/tTBSFgB1, ja bih najradije predložila partiju od pola sata al' sam čitala na temi da se Spocka ne može nagovoriti
Nije stvar nagovaranja, nego se valja uganjati, valja odvojiti pola sata da sam siguran da me nista nece ometati.
Ptihvatio sam, mozes poceti.
Nierika je napisao/la: ↑07 apr 2026, 22:28
@Spock evo link za dopisnu https://lichess.org/tTBSFgB1, ja bih najradije predložila partiju od pola sata al' sam čitala na temi da se Spocka ne može nagovoriti
Nije stvar nagovaranja, nego se valja uganjati, valja odvojiti pola sata da sam siguran da me nista nece ometati.
Sad si me trznuo kad si odmah igrao. Meni je problem kad moram milion puta dnevno refreshati da vidim je li protivnik igrao, ja ću dva ili tri puta dnevno provjeriti da znaš, i sad još nekoliko poteza.
Sad si me trznuo kad si odmah igrao. Meni je problem kad moram milion puta dnevno refreshati da vidim je li protivnik igrao, ja ću dva ili tri puta dnevno provjeriti da znaš, i sad još nekoliko poteza.
skini aplikaciju
ona ti javi kad protivnik odigra
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
skini aplikaciju
Skinula, hvala. Danci sad sam vidjela neku poruku prije 5, 6 dana na Lichessu, tad sam bila usred partije s Pekmezom. Drugačije su malo figure na aplikaciji al' okej je.
smajlic je napisao/la: ↑08 apr 2026, 11:32
skini aplikaciju
Skinula, hvala. Danci sad sam vidjela neku poruku prije 5, 6 dana na Lichessu, tad sam bila usred partije s Pekmezom. Drugačije su malo figure na aplikaciji al' okej je.
nista
i ja sam spocka poslusala
i figure mozes vratiti u normalne ili nenormalne roze
imas opciju gore da sve mijenjas
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
nista
i ja sam spocka poslusala
i figure mozes vratiti u normalne ili nenormalne roze
imas opciju gore da sve mijenjas
I ja sam najvise zbog toga skinuo aplikaciju, da mogu staviti roze figure.
Mislila sam da imam neku drugu verziju aplikacije, nađoh ipak. Super su mi ove Pirouetti, stajliš su, Maestro i Chessnut su okej, i Dubrovny je tu, ove roze bi me zbunile, ja sam evo na Fantasy promijenila.