Beskrajna noć na Bledu - Igra
Re: Beskrajna noć na Bledu - Igra
@Arslan_11
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
@Dina
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

@DinaIsprike....napiši obranu
Pa onda glasanje...lud sam više i ja od svega
Pa onda glasanje...lud sam više i ja od svega
7
6
1
1
Dragi moji voljeni civili 
Tužna i razočarana stojim ovdje pred vama
Osjećam po vašim pogledima da ste unaprijed donijeli odluku i poneseni prethodnim uspjehom, spremni bez imalo savjesti proliti moju nevinu zelenu krv
Šta reći? Igrala sam kao jedna od vas, pa ću i skončati kao jedna od vas
Vodila sam se argumentima, potezima, a sumnjate u mene zbog nasumičnih glasanja i emocija...
Ipak, iako ste se vi mene tako lahko odrekli, ja vas i dalje volim, i nadam se da do vaših srca dopiru moje suze i moja bol, kada već niste uzeli u obzir moje riječi i moju igru!
Da slika moga leša vam neće dozvoliti noćas mirno da spavate... I da će vas grižnja savjest proganjati dok god se bude spominjala igra, i forum, pa i duže... Ja neću naći mir dok ne pronađem krivca, pa makar vas proganjala kao duh!
Imajte milosti, ubijte Arslu umjesto mene
Tužna i razočarana stojim ovdje pred vama
Osjećam po vašim pogledima da ste unaprijed donijeli odluku i poneseni prethodnim uspjehom, spremni bez imalo savjesti proliti moju nevinu zelenu krv
Šta reći? Igrala sam kao jedna od vas, pa ću i skončati kao jedna od vas
Vodila sam se argumentima, potezima, a sumnjate u mene zbog nasumičnih glasanja i emocija...
Ipak, iako ste se vi mene tako lahko odrekli, ja vas i dalje volim, i nadam se da do vaših srca dopiru moje suze i moja bol, kada već niste uzeli u obzir moje riječi i moju igru!
Da slika moga leša vam neće dozvoliti noćas mirno da spavate... I da će vas grižnja savjest proganjati dok god se bude spominjala igra, i forum, pa i duže... Ja neću naći mir dok ne pronađem krivca, pa makar vas proganjala kao duh!
Imajte milosti, ubijte Arslu umjesto mene
3
3
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
ZA
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
PROTIV
0
ZA
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran