Beskrajna noć na Bledu - Igra
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13907
Re: Beskrajna noć na Bledu - Igra
@dmr
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
@Dina 4 nominacije... molim da izneses obranu...
Nakon toga pristupite glasanju.
Nakon toga pristupite glasanju.
0
Uprkos tome što me prozivaju kao aman nekog igrača, ovo mi je druga partija u životu i prvi put da pišem odbranu...
Toliko o tim optužbama da je narator svjesno birao mene kao mafijaša
Ali, neću se vaditi na neiskustvo, kao neki, jer sam se stvarno trudila da igram, razmišljala, rizikovala.
Najveći argument protiv mene je to što sam spasila Arslana... Možda i jesam pogriješila, ali sam u tom trenutku vjerovala da je on civil! Poslije mene je u redu za optuženičku klupu, pa dajte mi priliku da to ispravim
Njegova odbrana je da on jeste civil, inspektor... Pa ako je on civil, kakav bi ja mafijaš bila da u startu igre skinem civila sa vješala?!
Je li samo meni to nelogično???
Optuživala sam mnoge, i oni su mene
Imala sam teorije i griješila, u početku teško biti siguran u bilo što
Ali sam se trudila!
I onda upadnu forumaši koji se ne udostoje ni pročitati šta sam pisala, i to sam ih citirala ali mi nisu odgovorili, nego pitaju – ko je najsumnjiviji da ga nominujemo?!
Po čemu sam ja to najsumnjivija? Nisu rekli.
Činjenica je da sve što sam radila komentarisala sam i objašnjavala kroz svoje postove, ali ima ih koji otvoreno kažu da ne čitaju....
Mislim da griješite, da mafija igra iz sjene... Već smo izgubili tri civila.
Nominovala sam onoga na koga sumnjam, toliko o mojoj sujeti... Pa to je forumaš koji sam za sebe kaže da ga uvijek prvog ubiju, pa se pitam otkud da je tu još uvijek?!
Civil sam, i želim još igrati, obećavam da ću ubuduće bolje paziti i više razmišljati
Nemojte me objesiti, plizzz
Toliko o tim optužbama da je narator svjesno birao mene kao mafijaša
Ali, neću se vaditi na neiskustvo, kao neki, jer sam se stvarno trudila da igram, razmišljala, rizikovala.
Najveći argument protiv mene je to što sam spasila Arslana... Možda i jesam pogriješila, ali sam u tom trenutku vjerovala da je on civil! Poslije mene je u redu za optuženičku klupu, pa dajte mi priliku da to ispravim
Njegova odbrana je da on jeste civil, inspektor... Pa ako je on civil, kakav bi ja mafijaš bila da u startu igre skinem civila sa vješala?!
Je li samo meni to nelogično???
Optuživala sam mnoge, i oni su mene
Imala sam teorije i griješila, u početku teško biti siguran u bilo što
Ali sam se trudila!
I onda upadnu forumaši koji se ne udostoje ni pročitati šta sam pisala, i to sam ih citirala ali mi nisu odgovorili, nego pitaju – ko je najsumnjiviji da ga nominujemo?!
Po čemu sam ja to najsumnjivija? Nisu rekli.
Činjenica je da sve što sam radila komentarisala sam i objašnjavala kroz svoje postove, ali ima ih koji otvoreno kažu da ne čitaju....
Mislim da griješite, da mafija igra iz sjene... Već smo izgubili tri civila.
Nominovala sam onoga na koga sumnjam, toliko o mojoj sujeti... Pa to je forumaš koji sam za sebe kaže da ga uvijek prvog ubiju, pa se pitam otkud da je tu još uvijek?!
Civil sam, i želim još igrati, obećavam da ću ubuduće bolje paziti i više razmišljati
Nemojte me objesiti, plizzz
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
PROTIV
0
Za
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13907