Jesi li princeza na zrnu graška?
Pitaš me - pitam te
Re: Pitaš me - pitam te
Ne zamišljam, gledam vas
Šalim se, to sam uzeo onako, možeš uzeti bilo koje osobine, voli da čita knjige, šeta psa, ide u pozorište, održava cvijeće i baštu, bavi se fotografijom, šalje memes
... samo da su različite
A ja ne odvajam toliko osobine od interesovanja, tačnije smatram da je nečije interesovanje istovremeno i njegova osobina, ... osobine su mu i zanimanje i hobi i izgled i boja, miris, okus
zvuk
0
Ne. Nego mi je djelovalo da ti i dosta muškaraca povezujete ženstvenost i žene općenito s tim nekim high maintenance navikama/osobinama.
Koju vrstu serija/filmova najčešće gledaš?
Koju vrstu serija/filmova najčešće gledaš?
0
Rijetko ih gledam, ali kad gledam to su neki trileri ili ratni, ... ili James Bond.
Voliš li SF?
Voliš li SF?
0
Ne, to je jedan od žanrova koje nikad ne gledam.
Jesu li te ikad neki blizanci prevarili svojom identičnošću?
Jesu li te ikad neki blizanci prevarili svojom identičnošću?
0
Nisu, znam najmanje tri para blizanaca, ne razlikujem ih ali mi nije bitno koje je koje i nemaju nacin da me prevare.
Tebe?
Tebe?
0
Da, kad sam kao nova učenica došla u osnovnoj školi i jedan blizanac je bio bolestan u prvoj sedmici, a niko mi nije rekao da postoje blizanci u razredu, pa kad se ovaj prvi vratio desilo se da pričam s jednim i nešto dogovaram, pa kasnije prilazim drugom koji nema pojma o čemu pričam i tako...
Voliš li ti zezati ljude?
Voliš li ti zezati ljude?
1
1
Nisam sigurna da razumijem pitanje, a ovim odgovorom sam vjerovatno i odgovorila na isto. 
Šta ti najčešće fuliš?
Šta ti najčešće fuliš?
0