Ja nakon rata dolazim prvi put u Bosnu, destinacija Sarajevo.
Srećem se sa starijim rođacima koje nisam vidio više od 10 godina. Pričamo, sjećanja naviru, cijelu noć presjedili.
“Imamo ploča, hoćeš li?”
“Daj!”
Kad ono Azra, Deep Purple, Zeppelin, Pink Floyd, Queen, The Beatles…
Eh isto tako meni suze idu a oni se čude.
Jedan od njih mislim da se danas malo kaje što mi ih je dao.
No dobro…
Phono kutak
Re: Phono kutak
Skoro nabavljeno.
Zvuk sasvim solidan sa pomalo pucketanja tu i tamo ali ništa što meni lično smeta. Kad prođu kroz pranje, sigurno će se poboljšati. Uostalom, ploča i jeste da pucketa.
Uništeni omot je solo ploča pokojnog Ipeta Ivandića, bubnjara Bijelog Dugmeta “Džambo/Vatra”.
Ništa što se ne da srediti uz kvalitetan papir i kvalitetan štampač.
Emira Bašića sam često viđao u Banjaluci jer je držao podrum pića blizu moje zgrade, nekoliko puta se i zapio sa mojim starim.
Biti diskofil banjalučkog porijekla je pod moranjem da se ova ploča ima a “Zelena rijeka” je jedno rano jutro ostavila jedan dubok trag u meni koji osjećam i danas.
Zvuk sasvim solidan sa pomalo pucketanja tu i tamo ali ništa što meni lično smeta. Kad prođu kroz pranje, sigurno će se poboljšati. Uostalom, ploča i jeste da pucketa.
Uništeni omot je solo ploča pokojnog Ipeta Ivandića, bubnjara Bijelog Dugmeta “Džambo/Vatra”.
Ništa što se ne da srediti uz kvalitetan papir i kvalitetan štampač.
Emira Bašića sam često viđao u Banjaluci jer je držao podrum pića blizu moje zgrade, nekoliko puta se i zapio sa mojim starim.
Biti diskofil banjalučkog porijekla je pod moranjem da se ova ploča ima a “Zelena rijeka” je jedno rano jutro ostavila jedan dubok trag u meni koji osjećam i danas.
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.

1