Marko Perković - THOMPSON

Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Re: Marko Perković - THOMPSON

Post Postao/la Socrates »

Sto ce ti bolan to u zivotu?

Ti si izgleda pravi Titin pionir ideoloski, samo sto si Jugoslaviju zamjenio Hrvatskom, Tita Tudjmanom, a komunizam hdz-izmom.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Post Postao/la laga-nini »

..lupetaš..uspoređivas neusporedivo..broj dva Hrvatska je moja domovina Franjo je otac domovine i ostave vječno u povijesti treće covik moze bit apolitičan al ne mora i da sam titov pionir onda bi bio u SDP-u..promisli prije nego nesto napišeš jer me znas oduševit a onda se spuštaš na level niže.. :malagani
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17316

Post Postao/la Ommadawn »

Socrates je napisao/la: 08 sep 2020, 09:19 Muzicari su ljudi, kao i svi drugi. Ako ne i malo gori, jer udari slava u glavu. Tesko se tome oduprijeti. Uostalom, i ostali umjetnici su slicni.

Hajde dobro, Thompson je postao popularan u kontekstu jednog sugavog vremena. Bilo je takvih slicnih pojava I na drugoj strani. Ali, imao je priliku jasno i glasno se ograditi od nekih stvari. Nije to nikad nedvosmisleno uradio.

Muzika mu je ono sto ja nikad ni najpijaniji ne bih slusao. Cisti populizam. Nije ni cudo sto je popularan.

Ali ocekuje covjek nakon skoro 30 godina da ce sve to postati zaborav. Ne trebaju nikom vise takvi pacijenti.

Naprijed treba.
Nit’ šta dodat’, nit’ šta oduzet’ - čovjek sve objasnio.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Socrates
PRO behar
PRO behar

Cim ti imas oca domovine, ti si idolopoklonik.

Pogotovo ako je taj otac trebao zavrsiti na Haskom Sudu. Sve bilo pripremljeno.

Ne sudim ti, brt, ali cinjenice su cinjenice.
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:02 ..lupetaš..uspoređivas neusporedivo..broj dva Hrvatska je moja domovina Franjo je otac domovine i ostave vječno u povijesti treće covik moze bit apolitičan al ne mora i da sam titov pionir onda bi bio u SDP-u..promisli prije nego nesto napišeš jer me znas oduševit a onda se spuštaš na level niže.. :malagani
Franjo otac Hrvatske?
A jest’ vam napravio zemlju da vam obrazovane omladine više ima po Njemačkoj i Irskoj nego u samoj toj domovini.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..nista nije objasnio pa covik vec postoji i uspješno djeluje vec trideset godina..dakle ne mozemonga stavit u okvire jednog vremena ..
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Ommadawn je napisao/la: 08 sep 2020, 10:08
laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:02 ..lupetaš..uspoređivas neusporedivo..broj dva Hrvatska je moja domovina Franjo je otac domovine i ostave vječno u povijesti treće covik moze bit apolitičan al ne mora i da sam titov pionir onda bi bio u SDP-u..promisli prije nego nesto napišeš jer me znas oduševit a onda se spuštaš na level niže.. :malagani
Franjo otac Hrvatske?
A jest’ vam napravio zemlju da vam obrazovane omladine više ima po Njemačkoj i Irskoj nego u samoj toj domovini.
..u Njemačkoj ima obrazovane omladine iz cilog svita..a sto tibradis u inozemstvu ha
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:09
Ommadawn je napisao/la: 08 sep 2020, 10:08

Franjo otac Hrvatske?
..u Njemačkoj ima obrazovane omladine iz cilog svita..a sto tibradis u inozemstvu ha
Zahvaljujući prvenstveno Karadžiću, indirektno Miloševiću a najdirektnije Momiru Taliću i Predragu Radiću, te Stojanu Župljaninu.

A onda naravno Izetbegoviću, Tuđmanu, Bobanu, Čoviću, Dodiku i ostaloj kliki.

Samo, ja nemam idolopoklonike za razliku od tebe. Ja Bosnu kao zemlju volim ali je ne volim kao državu.

Kontaš razliku?
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Socrates
PRO behar
PRO behar

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:08 ..nista nije objasnio pa covik vec postoji i uspješno djeluje vec trideset godina..dakle ne mozemonga stavit u okvire jednog vremena ..
To je, prijatelju moj, problem jedne citave nacije, a ne nesto cime se treba hvaliti.

Tvoja duznost kao gradjanina je da citavu drzavu konstantno pozivas na odgovornost, a ne da se behutis u nekom patriotizmu, kad vise nemate realnih ni opasnosti ni neprijatelja. Tako se Srbija pretvorila u cudoviste.

Gdje su dospjeli?
2
2 slika
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..ja obožavam hrvatsku ko državu i nema lipše...a negativnosti nema ih di nema..što ti smeta da volim svoje valjda je to plus a ne minus..ti uživaj u svedskoj meni je dobro ovdje možda malo više radim nego ti al imam dosta i dovoljno za fin i ugodan život a i većina ljudi oko mene ..ja ne vidim da kod nas loše živi neko osim neradnika i puknuti u glavu al takvi bi i vani bili na socijali..a što se tiče migracija normalno da mladost oće otić vidit svita ok i nešto zaradit više nego ovdje standardi se razlikuju od zemlje do zemlje..nikad hrvatska neće bit norveška jer oni imaju naftu a to je strateški proizvod i tu su se digli a prije su bili jad veći i od hrvatske..znači sve je relativno
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

I da dodam - jedan mali dio mojih radnih zadataka je bas da pomognem djeci te radne snage sa Balkana ciji su roditelji zrtve politike koja se vodi zadnjih 30 godina. To sam cak pristao i volonterski da im pomognem ispocetka, pa mi na kraju ponudise ustanove ovdje da mi plate.
Neovisno da li se radi o Hrvatima, Srbima, Bosnjacima, Bosancima, Crnogorcima, vojvodjanskim Madjarima, Romima...
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Socrates je napisao/la: 08 sep 2020, 10:18
laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:08 ..nista nije objasnio pa covik vec postoji i uspješno djeluje vec trideset godina..dakle ne mozemonga stavit u okvire jednog vremena ..
To je, prijatelju moj, problem jedne citave nacije, a ne nesto cime se treba hvaliti.

Tvoja duznost kao gradjanina je da citavu drzavu konstantno pozivas na odgovornost, a ne da se behutis u nekom patriotizmu, kad vise nemate realnih ni opasnosti ni neprijatelja. Tako se Srbija pretvorila u cudoviste.

Gdje su dospjeli?
..svak doprinosi državi i l oduzima ovisno o osobnosti..ja činim da bude jača a faktor voljenja je subjektivan..ti možda voliš neku ženu koju ja nebi ni pogleda il obratno...ne prodaji floskule..
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..e da normalno je kad voliš da nisi i objektivan uvik al i to je ljudski..
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Ommadawn je napisao/la: 08 sep 2020, 10:21 I da dodam - jedan mali dio mojih radnih zadataka je bas da pomognem djeci te radne snage sa Balkana ciji su roditelji zrtve politike koja se vodi zadnjih 30 godina. To sam cak pristao i volonterski da im pomognem ispocetka, pa mi na kraju ponudise ustanove ovdje da mi plate.
Neovisno da li se radi o Hrvatima, Srbima, Bosnjacima, Bosancima, Crnogorcima, vojvodjanskim Madjarima, Romima...
..pa radiš svoj posa...spominješ sad da se odlazi iz hrvatske a prije ove države cila jedna hrvatska je vani nema mista na svitu di nema hrvata...
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:20 ..ja obožavam hrvatsku ko državu i nema lipše...a negativnosti nema ih di nema..što ti smeta da volim svoje valjda je to plus a ne minus..ti uživaj u svedskoj meni je dobro ovdje možda malo više radim nego ti al imam dosta i dovoljno za fin i ugodan život a i većina ljudi oko mene ..ja ne vidim da kod nas loše živi neko osim neradnika i puknuti u glavu al takvi bi i vani bili na socijali..a što se tiče migracija normalno da mladost oće otić vidit svita ok i nešto zaradit više nego ovdje standardi se razlikuju od zemlje do zemlje..nikad hrvatska neće bit norveška jer oni imaju naftu a to je strateški proizvod i tu su se digli a prije su bili jad veći i od hrvatske..znači sve je relativno
Gdje sam bolan napisao da mi smeta sto volis svoje? Voli koga hoces, tvoja stvar.
Ali tvrditi da je covjek kojeg je smrt spasila da ne ode pred haaski sud otac domovine - fakat je previse.
Kad dobro znamo kako je Hrvatska prosla devedesetih - ne samo od 1991 do 1996 nego do njegove smrti.

I niko od tih koje ja znam da su dosli iz Hr nije na socijali niti je neradnik. Zasto bi moja kolegica radila u Zagrebu za platu od 700 eura kad ovdje moze za 3000 eura. Mjesecno prika. I jos kaze da joj je manje stresno.

A ti uzivaj ako ti je tu super. I ja bih da mogu.
1
1 slika
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
storm
Administrator
Reactions: 38012

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:20 ..ja obožavam hrvatsku ko državu i nema lipše...a negativnosti nema ih di nema..što ti smeta da volim svoje valjda je to plus a ne minus..ti uživaj u svedskoj meni je dobro ovdje možda malo više radim nego ti al imam dosta i dovoljno za fin i ugodan život a i većina ljudi oko mene ..ja ne vidim da kod nas loše živi neko osim neradnika i puknuti u glavu al takvi bi i vani bili na socijali..a što se tiče migracija normalno da mladost oće otić vidit svita ok i nešto zaradit više nego ovdje standardi se razlikuju od zemlje do zemlje..nikad hrvatska neće bit norveška jer oni imaju naftu a to je strateški proizvod i tu su se digli a prije su bili jad veći i od hrvatske..znači sve je relativno
Jedno je voljeti svoju državu, to je normalno, mada se ja osobno teško više palim na te i takve stvari, ali dobro...
Ali poput slijepca guslati samo o tome, bez kritike, bez skrupula... Upravo je ono, čega se navodno gnusas na temi SFRJ...
A isti je princip.
Dok se za Tita čak i moglo reći otac nečega... Realizirao je neku ideju, drugo je sad kako i na koji način...
Franjo teško da je izmislio hrvatsku i hrvate...
2
2 slika
Mehaning
Proleter
Reactions: 6513

Post Postao/la Mehaning »

Iako svira zvrst glazbe, koja bi se meni trebala sviđati, dosta je ispod kapacitete dobrog pjevača i po glasu i po performansu... :ovaj

Par pjesama se može slušati, ali večina je obično urlikanje i nabacivanje nečega... :ovaj

Zanimljivo, da čovjek u reali priča tako tiho, da ti dosadi komunicirati sa njime... :face
1
1 slika
Odgovori

Natrag na “Muzičari, bendovi, diskografija”