Muškarci i ljepota
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10894
- Kontakt:
Muškarci i ljepota
Naletjeh na neki video gdje je manje-više rečeno da se lijepi muškarci ne znaju nositi sa vlastitom ljepotom. Ljepota im sprži mozak, pogube se...
Vaša iskustva? Znate li nekog izrazitog ljepotana? Ako da, kako on nosi svoju ljepotu? Na zdrav ili nezdrav način? Trpi li mu psiha? Da li biste rekli da je normalan?
Vaša iskustva? Znate li nekog izrazitog ljepotana? Ako da, kako on nosi svoju ljepotu? Na zdrav ili nezdrav način? Trpi li mu psiha? Da li biste rekli da je normalan?
0
Re: Muškarci i ljepota
ja lako izlazim na kraj sa svojom ljepotom. ona je tu i ne prolazi.
ne nosim je. ona nosi mene. moja psiha ne trpi, mozda nekad tudja ali nije namjerno...
da. ja sam normalan.
ne nosim je. ona nosi mene. moja psiha ne trpi, mozda nekad tudja ali nije namjerno...
da. ja sam normalan.
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27499
Ako je izgled jedina karta na koju igra, onda je psihološki razvoj na razini puberteta, a narcizam ko kuća. 
1
1
Zadnja izmjena: Heidi, dana/u 04 sep 2026, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
Opet sve proizlazi od unutrašnjeg zadovoljstva
1
1
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Isto je to sve i kod zena i kod muskaraca.
Ako si lijep ili lijepa, naici ces na zavist.
Ako si jos i inteligentan ili inteligentna, naici ces na jos vise zavisti.
Ta zavist je nekako i legitimna. Ipak treba reci da je to samo dar. Imas nesto za sta se nisi ni potrudio ni potrudila. Priroda ti je jednostavno podijelila bolje karte.
Sa ljepotom, doduse, ne mozes puno. Osim da te pokupe zene ili muskarci navecer zabave radi, da ti se neka vrata lakse otvore i da ti ljudi povremeno pripisu osobine koje uopste nemas samo zato sto lijepo izgledas.
S inteligencijom je vec zajebanije.
I ona je dobrim dijelom dar, ali od nje mozes napraviti nesto. Mozes uciti, stvarati, razumjeti, povezivati stvari koje drugi ne vide. A mozes je i potrositi na dokazivanje budalama da si pametniji od njih.
Ako si lijep ili lijepa, naici ces na zavist.
Ako si jos i inteligentan ili inteligentna, naici ces na jos vise zavisti.
Ta zavist je nekako i legitimna. Ipak treba reci da je to samo dar. Imas nesto za sta se nisi ni potrudio ni potrudila. Priroda ti je jednostavno podijelila bolje karte.
Sa ljepotom, doduse, ne mozes puno. Osim da te pokupe zene ili muskarci navecer zabave radi, da ti se neka vrata lakse otvore i da ti ljudi povremeno pripisu osobine koje uopste nemas samo zato sto lijepo izgledas.
S inteligencijom je vec zajebanije.
I ona je dobrim dijelom dar, ali od nje mozes napraviti nesto. Mozes uciti, stvarati, razumjeti, povezivati stvari koje drugi ne vide. A mozes je i potrositi na dokazivanje budalama da si pametniji od njih.
1
1