With your feet on the air
And your head on the ground
Try this trick and spin it....
Pjesma nema veze sa temom.
Naša pobjednica prethodnog takmičenja @lejlamo
Spojite vaš omiljeni stih, izreku, moto, kredo, poslovicu, itd. sa fotografijom koju ste vi napravili, a još nije nigdje postirana.
Tema je zaista široka, i nemoguće je uzeti u obzir sve mogućnosti. Smatram da može biti ekstremno kreativna.
Fotografije ovaj put neće imati imena. Na primjeru pobjedničke fotografije iz prošlog takmičenja, to će ovaj put izgledati ovako;
Fotografija 8
Čekaj me
I ja ću sigurno doći
Samo me čekaj dugo
Možete biti sretni, tužni, sjetni, grubi, mudri, duhoviti, gorki, kako god želite. Možda već imate fotografiju, samo joj treba "prilijepiti, neki stih, izreku, itd. Možda imate omiljenu izreku, samo joj treba dati fotografiju. Tako da ono što je na fotografiji tematski može biti bilo šta. Na glasačima je da nađu vezu između fotografije i izreke, i svoje glasove tako rasporede.
Odlučili smo da ostanemo kod tri fotografije po učesniku, pa ćemo vidjeti poslije. Što se tiče izreka koje će biti vezane za fotografije, molio bih da budu na maksimum tri-četiri reda, i na nekom od naših jezika ili na engleskom. Tako ćemo osigurati da svi razumiju izreke, a i izbjeći izreke na svim mogućim jezicima svijeta. Ako znate autora izreke, možete i to navesti u pp.
Fotografije možete poslati do kraja dana 5. decembra, 2021 po evropskom vremenu. Glasanje će biti od 6. do 10. decembra.
Hvala vam unaprijed na učestvovanju.

4

1