Žalbe
Re: Žalbe
Ja sam ga banovao na samo 24 sata, zbog javnog ismijavanje opomene (koju je i laganini dobio, ali nije nista rekao) koju je dobio. Bio je upozoren, ali je insistirao da ga ne citiram, "da sjasem", itd. Sve dok je sluzbena prepiska,naravno da cu te citirati kao moderator. Uslijedio je taj kratkotrajni ban i to je sve.
Svako ko bude komentarisao moderatorski rad ce dobiti isto. Ako se nekome ne svidja nacin na koji se neki moderator odnosi prema drugima, neka to prijavi administatoru.
Eto, cisto ko nije bio u toku, te da se i svi podsjetimo tog pravila.
2
1
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ne moze se ni brisati najednom vise od jedne poruke. A i tu, moras otvoriti poruku i izbrisati je dok je otvorena. Prijavljeno je, rijesice se.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Samo bi napomenuo, da se meni ništa ne javlja, jer sam samo privremeni i ne bavim se sa članstvom...Fatih je napisao/la: ↑07 aug 2020, 21:52Ja sam ga banovao na samo 24 sata, zbog javnog ismijavanje opomene (koju je i laganini dobio, ali nije nista rekao) koju je dobio. Bio je upozoren, ali je insistirao da ga ne citiram, "da sjasem", itd. Sve dok je sluzbena prepiska,naravno da cu te citirati kao moderator. Uslijedio je taj kratkotrajni ban i to je sve.
Svako ko bude komentarisao moderatorski rad ce dobiti isto. Ako se nekome ne svidja nacin na koji se neki moderator odnosi prema drugima, neka to prijavi administatoru.
Eto, cisto ko nije bio u toku, te da se i svi podsjetimo tog pravila.
3
3
Ti vec znas taktiku. Dobio si obicnu opomenu i nisi se bunio niti to ismijavao javno. Eto, znaci, ne bunite se, to je sve, ovo je samo privid demokracije.
0
A mogul ja prijavitMehaning je napisao/la: ↑07 aug 2020, 21:57Samo bi napomenuo, da se meni ništa ne javlja, jer sam samo privremeni i ne bavim se sa članstvom...Fatih je napisao/la: ↑07 aug 2020, 21:52
Ja sam ga banovao na samo 24 sata, zbog javnog ismijavanje opomene (koju je i laganini dobio, ali nije nista rekao) koju je dobio. Bio je upozoren, ali je insistirao da ga ne citiram, "da sjasem", itd. Sve dok je sluzbena prepiska,naravno da cu te citirati kao moderator. Uslijedio je taj kratkotrajni ban i to je sve.
Eto, cisto ko nije bio u toku, te da se i svi podsjetimo tog pravila.![]()
0
I say what I think, I think what I say
Mehaning je napisao/la: ↑07 aug 2020, 21:57Samo bi napomenuo, da se meni ništa ne javlja, jer sam samo privremeni i ne bavim se sa članstvom...Fatih je napisao/la: ↑07 aug 2020, 21:52
Eto, cisto ko nije bio u toku, te da se i svi podsjetimo tog pravila.![]()
Hoces, hoces sefe. I privremeni rad se placa.
0
Mozes, ali prvo meni. Sta's, linija RIK-a. :ha
1
1

2