Ni jedne.
Bices bijen.
1

a sto je to nekad bijo obicaj da se djeca biju ispred kina haha ovo mi je i stari prico i jos od par ljudi sam cuo hahaDanny je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:05 jednom davno, pokupili se mi .. raja iz ulice, da gledamo film Orka kit ubica .. u kinu Kumrovec
Nakon neizbjeznog fizickog sukoba sa Romima, koji su prije toga gledali neki film sa Brus Lijem .. mensecini da smo mi ovaj put fasovali.. sjeli mi da saberemo utiske o filmu ..
kada ce ti moj drug .. ka'e .. joj raja, kako bih ja volio da sam pametan kao onaj kit Orka![]()
plac![]()
pa rekao sam ti .. gledaju filmove sa Brus Lijem, onda pozele da to primijene u praksiHannibal je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:40a sto je to nekad bijo obicaj da se djeca biju ispred kina haha ovo mi je i stari prico i jos od par ljudi sam cuo hahaDanny je napisao/la: ↑18 sep 2020, 10:05 jednom davno, pokupili se mi .. raja iz ulice, da gledamo film Orka kit ubica .. u kinu Kumrovec
Nakon neizbjeznog fizickog sukoba sa Romima, koji su prije toga gledali neki film sa Brus Lijem .. mensecini da smo mi ovaj put fasovali.. sjeli mi da saberemo utiske o filmu ..
kada ce ti moj drug .. ka'e .. joj raja, kako bih ja volio da sam pametan kao onaj kit Orka![]()
plac![]()
tako sam i ja jednom, moji se razbježaše a ja fasovah od trojice, još ova dvojica (to mi je muka najviše bila)...Ommadawn je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:11 Tako jednom ispred nas izletjeli, mi se usrali, piculadija bili, isli na sampitu kod Enesa u Zanatskom centru, kad ovaj jedan iz nase raje pridje onom najvecem Romu i spuca mu samar - mene zaboljelo.
Pobjegose sve i jedan. Kae lik "Ne cekam ja nista. Udarim prvi, pa sta bude".
probaj upalit sa ovim auto
Sa hanumom dok smo se zabavljali izašli i hajd ona će kafu. Donio konobar i ona ona tri šećerčića istrese i nešta smo se zapričali, mješala je ona mješala, srknu ono namršti se veli uhhh preslatko...Ommadawn je napisao/la: ↑30 okt 2020, 16:16 Jaro, imao ja onaj CD-player sto nosis sa sobom. I vrisne meni CD-changer u autu i samo mogu radio slusati. Moja tadasnja djevojka nije voljela bas istu stanicu i kaze da ce slusati na slusalicama neki svoj CD. I pritisce ona dugmad ali player ni mukajet. Vidim da je "hold" dugme zastekano, reko daj da vidim. Neprimjetno iskljucim hold dugme, a zavrtim rukom CD, i pritisnem "Play" i on svira. Reko ovo je da ustedis baterije, pa mu tako pomognes, zavrtis i brzo zatvoris i pritisnes "play".
Slusa ona CD, hoce da promijeni, zavrti, pa zatvori i pritisne play. Nekoliko puta tako a ja u sebi crkajem za volanom. Stanem na jednoj pumpi da naspem gorivo, ona ode u WC a ja ponovo ukljucim hold dugme. Sjednemo u autu, ona krene da vrti, nece. Pa vrti, nece. Pa sta mu je, reko moras brze zavrtiti. Ona jadna vrti, ono nece, reko izgleda da se sad pregrijao. I nisam vise mogao izdrzati i kazem sta i kako. Dva dana nije pricala sa mnom.
1