Kako bi joj dobro isle one cizme sto prodajes jel
Šta ste dobili na poklon?
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
- hani_jong_un
- Pjur seks

Re: Šta ste dobili na poklon?
@Ommadawn izvoli brt
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Sama sebe pocastila, a ovih dana sto sam bila su me stvarno i sestra i roditelji castili ko nikad. Ovu tasnu prvobitno nisam htjela kupiti, govorila svojima ma skupa je, naci cu neku slicnu, jeftiniju u Sarajevu, nije mi toliko hitno da sad kupujem (a imam samo 2 tasne, smedju i rozu
). Oni su me na kraju nagovorili da kupim.
Ovu knjigu, ko zna za Sumrak Sagu, ovo je koliko sam skontala prica iz Edwardove perspektive, sam kupila u knjizari i to naisla sasvim slucajno. Jos je plus na engleskom
Ovu knjigu, ko zna za Sumrak Sagu, ovo je koliko sam skontala prica iz Edwardove perspektive, sam kupila u knjizari i to naisla sasvim slucajno. Jos je plus na engleskom
9
5
4
4
I još da nađeš kakvog finog momka - sve super.Ariel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:43 Sama sebe pocastila, a ovih dana sto sam bila su me stvarno i sestra i roditelji castili ko nikad. Ovu tasnu prvobitno nisam htjela kupiti, govorila svojima ma skupa je, naci cu neku slicnu, jeftiniju u Sarajevu, nije mi toliko hitno da sad kupujem (a imam samo 2 tasne, smedju i rozu). Oni su me na kraju nagovorili da kupim.
Ovu knjigu, ko zna za Sumrak Sagu, ovo je koliko sam skontala prica iz Edwardove perspektive, sam kupila u knjizari i to naisla sasvim slucajno. Jos je plus na engleskom![]()
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Nista haljinaAriel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:43 Sama sebe pocastila, a ovih dana sto sam bila su me stvarno i sestra i roditelji castili ko nikad. Ovu tasnu prvobitno nisam htjela kupiti, govorila svojima ma skupa je, naci cu neku slicnu, jeftiniju u Sarajevu, nije mi toliko hitno da sad kupujem (a imam samo 2 tasne, smedju i rozu). Oni su me na kraju nagovorili da kupim.
Ovu knjigu, ko zna za Sumrak Sagu, ovo je koliko sam skontala prica iz Edwardove perspektive, sam kupila u knjizari i to naisla sasvim slucajno. Jos je plus na engleskom![]()
0
Hvala ti puno i slazem seOmmadawn je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:47I još da nađeš kakvog finog momka - sve super.Ariel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:43 Sama sebe pocastila, a ovih dana sto sam bila su me stvarno i sestra i roditelji castili ko nikad. Ovu tasnu prvobitno nisam htjela kupiti, govorila svojima ma skupa je, naci cu neku slicnu, jeftiniju u Sarajevu, nije mi toliko hitno da sad kupujem (a imam samo 2 tasne, smedju i rozu). Oni su me na kraju nagovorili da kupim.
0
Jesi vidio sto su mi roditelji kupili haljinu?Atomic je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:47Nista haljinaAriel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:43 Sama sebe pocastila, a ovih dana sto sam bila su me stvarno i sestra i roditelji castili ko nikad. Ovu tasnu prvobitno nisam htjela kupiti, govorila svojima ma skupa je, naci cu neku slicnu, jeftiniju u Sarajevu, nije mi toliko hitno da sad kupujem (a imam samo 2 tasne, smedju i rozu). Oni su me na kraju nagovorili da kupim.
![]()
0
Ako si propustio, vodiš je na dejt.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10097
Poklon od prijatelja. Jednostavna i čitvljiva knjiga. Obično uvijek bude nešto za podvući, nešto za prepisati.
5
3
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”