Bolje biti Gay nego koshpicar.smajlic je napisao/la: ↑23 okt 2020, 22:10bolje ti je dobro razmisliti nego se kajati poslijeTrafalgar Law je napisao/la: ↑23 okt 2020, 22:08 E sada neČu nijednu. Nisam ljut, nije mi drago, nisam neutralan, nego sam u neodređenom kvantnom stanju.![]()
Boje nickova
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9961
Re: Boje nickova
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
ovaj @storm je najbolji admin na svijetu 
pa cuj sta kaze, zbunjujete me
a drugi bi nas banovali, izbrisali nam i nickove a kamoli boje
pa cuj sta kaze, zbunjujete me
a drugi bi nas banovali, izbrisali nam i nickove a kamoli boje
5
3
1
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9961
Neka me na defaultu, sjo se mene tiČe.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Zasto, ako smo prijatelji
Ili ja nisam skontao šta znači biti admin
Ja sam samo servis forumasima, ne da napinjem mišiće... Doduše ponekad nalete oni željni toga, nema ni to problema
Ali u principu, prijatelji ste mi, et
6
5
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
prema mom shvatanju, forum je od prvobitne svrhe rasprava i diskusija u koje se uključuju anonimusi, evoluirao u zajednicu, manje ili više intimniju, u kojoj korisnici traže ugodno mjesto za, najčešće neobavezne razgovore, s pokojom ozbiljnijom temom koja zahtijeva i veći aganžman administracije, moderacije ali i članova....
meni se dopada atmosfera na ovom forumu, a ti kao admin svojim odnosom prema korisnicima činiš da se osjećamo dobrodošlim (@Miss Y.
od kulcevitog, ikskjuz maj frenč, stava, drskosti i sličnih boleština nema ništa. bio admin ili član.
a nažalost, još uvijek postoji veći broj ljudi koje drmaju te dječije bolesti i nadam se da će zaobići ovo mjesto.
izgrađen je kolektivni imunitet

9
8
1
1
lejlamo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 08:00prema mom shvatanju, forum je od prvobitne svrhe rasprava i diskusija u koje se uključuju anonimusi, evoluirao u zajednicu, manje ili više intimniju, u kojoj korisnici traže ugodno mjesto za, najčešće neobavezne razgovore, s pokojom ozbiljnijom temom koja zahtijeva i veći aganžman administracije, moderacije ali i članova....
meni se dopada atmosfera na ovom forumu, a ti kao admin svojim odnosom prema korisnicima činiš da se osjećamo dobrodošlim (@Miss Y.) ...
od kulcevitog, ikskjuz maj frenč, stava, drskosti i sličnih boleština nema ništa. bio admin ili član.
a nažalost, još uvijek postoji veći broj ljudi koje drmaju te dječije bolesti i nadam se da će zaobići ovo mjesto.
izgrađen je kolektivni imunitet![]()
![]()
![]()
Polakse s izjvama o kolektivmom imunitetu da ne budes smjenjena ko onaj vas sef epidemioloske...Alajbegovic cini mi se.
0
- lejlamo
- Komorebi

Nije ni on bio pa.ppet ostao bez posla jer je ustvrdio da po epidemioloskom modelu praćenja pandemije, stanovnici Hnk su stekli imunitet .
0
Zadnja izmjena: Iskra, dana/u 02 nov 2020, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
- lejlamo
- Komorebi

Ne damo @lejlamo apsolutno se slagam s njom 
2
2
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Da se mene pita, sve bih ja boje ukinuo. Osim admina, modova i Behara. Ionako sam skucen, da se bar dobro posutamo. Bujrum. 
2
1
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.