Starenje
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Re: Starenje
Sa 27 god. prvi karcinom,sa 29 drugi.
Odbit lijecenje i ocekivat cudo je za djecu.
Odbit lijecenje i ocekivat cudo je za djecu.
7
3
3
1
3
1
Zasto tako rano?Dina je napisao/la: ↑03 nov 2020, 10:32 Hahaaa, moj otac je sušta suprotnost... Ne pije, ne puši. Od ranih tridesetih ima problema sa srcem, ali mislim baš zbog zdravog načina života, super se drži... On ne zna sjediti u kući, kafani, uvijek je u pokretu...
I plus redovno vježba :face
Mislim da mu brat zavidi na stomačnim mišićima
I ja planiram tako :haya
Samo opuštenije, dio vremena potrošiću i na internetu... Počeću postepeno čim napunim 40![]()
Ma samo vjezbaj i nema brines. Evo ja sad teglio neke teske bucice uz stepenice - niz stepenice, noge mi se tresu ... Imam poznanika, veteran dizac tegova, jos se takmici u 73-coj godini, izgleda bolje od svih momaka u sisa barovima, sve ce ih nadzivjeti ... tijelo masina, k'o terminator samo kosa bijela. Vjezbanje, sport, planinarenje, zdrava ishrana (janjad ...) i vozdra starenje.
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
Pa ne mogu se požaliti, mislim da sam sada u boljoj formi nego u dvadesetimBuki je napisao/la: ↑03 nov 2020, 15:26Zasto tako rano?Dina je napisao/la: ↑03 nov 2020, 10:32 Hahaaa, moj otac je sušta suprotnost... Ne pije, ne puši. Od ranih tridesetih ima problema sa srcem, ali mislim baš zbog zdravog načina života, super se drži... On ne zna sjediti u kući, kafani, uvijek je u pokretu...
Samo opuštenije, dio vremena potrošiću i na internetu... Počeću postepeno čim napunim 40![]()
![]()
![]()
Ma samo vjezbaj i nema brines. Evo ja sad teglio neke teske bucice uz stepenice - niz stepenice, noge mi se tresu ... Imam poznanika, veteran dizac tegova, jos se takmici u 73-coj godini, izgleda bolje od svih momaka u sisa barovima, sve ce ih nadzivjeti ... tijelo masina, k'o terminator samo kosa bijela. Vjezbanje, sport, planinarenje, zdrava ishrana (janjad ...) i vozdra starenje.![]()
Četrdeset godina mi je nekako mentalna granica od koje se stvarno treba sebi više posvetiti... Ono, riješiš neke stvari, i konačno imaš taj luksuz da sebe staviš na prvo mjesto
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
@Atomic , jesi ozbiljan u tom postu?! Ni ja nisam skontala...
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
da malo čitaš i ove ozbiljne teme vidio bi, drug moj...
1
1
I say what I think, I think what I say
evo ja sam tako.Dina je napisao/la: ↑03 nov 2020, 10:32 Hahaaa, moj otac je sušta suprotnost... Ne pije, ne puši. Od ranih tridesetih ima problema sa srcem, ali mislim baš zbog zdravog načina života, super se drži... On ne zna sjediti u kući, kafani, uvijek je u pokretu...
Sad sam čvrsto odlučio od 45
3
2
1
1
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Wow, svaka ti čast na hrabrosti.
Meni je sad 29 i da dobijem takvu dijagnozu vjerovatno ne bih ni pokušao da se liječim nit koji đavo.
Laganica u kabur i doviđentos.
Ti si ljudina.
0
I expect nothing and I'm still let down.
Nije da dramim u vezi toga,vec sam napisao to da shvatis da nisi svjestan koliko si sretan.Strah od skore smrti je .ebena stvar.
6
6
Ako smijem iz svoje neke perspektive.
Obzirom da sam se nagledao u mojoj bližnjoj familiji svakakvih tumora...
Onako sa hanumom u priču, ako mi kad nedoBog bude takva dijagnoza, ne bih te kemoterapije išao..
Onako hrabro polučih...
Ali avaj ova tvoja rečenica koju boldirah, to je to....
2
2
Isao sam,nisam imao izbora.To je lijek i otrov,meni je pomoglo.
Da je bilo zabavno,nije,bojao sam se pogledati u ogledalo.
Ali necu da kvarim temu,niti se ima sta dobro pisati.
Da je bilo zabavno,nije,bojao sam se pogledati u ogledalo.
Ali necu da kvarim temu,niti se ima sta dobro pisati.
2
2
Itekako te mogu shvatiti...
Ali, niko od nas ne zna koliko je blizu smrti, i ne moraš biti ni bolestan, ni bilo što..., a opet, desi se...
Tako da, samo hrabro... Jednom kada pređeš preko tog straha, svi drugi izazovi u životu čine se mizernim
2
1
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994