Ovdje prije svega očekujem, da mi se pojadate oko problema u radu foruma, ako imate želje po dodatcima (mada moramo znati da previše svega utječe na samu brzinu djelovanja) ili nečeg trečeg, čega se sada ne mogu sjetiti...
Prijedlozi za tehnikalije na forumu...
Prijedlozi za tehnikalije na forumu...
Pošto ste temu "Forum" naspamali toliko, da mi se neda stalno provjeravati, ako je izbilo nešto on topic, odlučio sam otvoriti novu...
Ovdje prije svega očekujem, da mi se pojadate oko problema u radu foruma, ako imate želje po dodatcima (mada moramo znati da previše svega utječe na samu brzinu djelovanja) ili nečeg trečeg, čega se sada ne mogu sjetiti...
4
3
1
1
Re: Prijedlozi za tehnikalije na forumu...
Ne bi bilo lose razdvojiti notifikacije za reakcije i citiranja,ako moze 
0
to nisam vidio ni na jednom forumu, mislim da je tehnički neizvodivo. Jedino kome smeta, isključi notifikacije za reakcije.
0
Jel' ti trebalo ovo?Mehaning je napisao/la: ↑09 nov 2020, 09:34 Pošto ste temu "Forum" naspamali toliko, da mi se neda stalno provjeravati, ako je izbilo nešto on topic, odlučio sam otvoriti novu...![]()
Ovdje prije svega očekujem, da mi se pojadate oko problema u radu foruma, ako imate želje po dodatcima (mada moramo znati da previše svega utječe na samu brzinu djelovanja) ili nečeg trečeg, čega se sada ne mogu sjetiti...![]()
Sad kad krenu želje i pozdravi
On Topic
Pretrazio sam phpbb forum, nigdje nema, tj ja vjerojatno ne znam naći, opciju da se rank stars mijenjaju...
1
1
Što je to "rank stars"...storm je napisao/la: ↑09 nov 2020, 09:49Jel' ti trebalo ovo?Mehaning je napisao/la: ↑09 nov 2020, 09:34 Pošto ste temu "Forum" naspamali toliko, da mi se neda stalno provjeravati, ako je izbilo nešto on topic, odlučio sam otvoriti novu...![]()
Ovdje prije svega očekujem, da mi se pojadate oko problema u radu foruma, ako imate želje po dodatcima (mada moramo znati da previše svega utječe na samu brzinu djelovanja) ili nečeg trečeg, čega se sada ne mogu sjetiti...![]()
On Topic
Pretrazio sam phpbb forum, nigdje nema, tj ja vjerojatno ne znam naći, opciju da se rank stars mijenjaju...
1
1
Zvjezdice... Ovo žuto što imaju forumasi ispod nicka
Pitam samo, nije nužno
0
Mislim da se može se mijenjati, ali samo za sve forumaše...
Da bi imao svaki svoje, napravili bi katastrofu u profilima... :face
1
1
Zamisli, da smo to na početku otvorili...storm je napisao/la: ↑09 nov 2020, 09:49Jel' ti trebalo ovo?Mehaning je napisao/la: ↑09 nov 2020, 09:34 Pošto ste temu "Forum" naspamali toliko, da mi se neda stalno provjeravati, ako je izbilo nešto on topic, odlučio sam otvoriti novu...![]()
On Topic
2
2
To ne moze. Zasigurno znam.
3
1
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ako ti smetaju obavijesti da te neko citirao, isključiš citiranja.
Ako ti smetaju obavijesti da ti je neko ostavio reakciju, isključiš reakcije.
Ako ti smeta i jedno i drugo, isključiš oboje, sve u postavkama profila
2
1
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31133
pročitala fekalije 
3
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Kome bi ti mogao da smetas :face
2
1
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.