ja
Žene pitaju muškarce...
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
Re: Žene pitaju muškarce...
Sta mislite o osobama koje su drugacije seksualne orijentacije od vas?
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

Hmm meni ne smetaju i ne zovem ih pogrdnim imenima. I mislim da oni trebaju imati pravo na porodicu, djecu, itd ko i heteroseksualci u biti na sta imaju pravo.. u nekim zemljama srecom imaju jel
0
Voljela bi da cujem neki normalan odgovor bez zajebancije, ne ocekujem da svi imaju isto misljenje ko ja ali se moze na pitanje kulturno odgovoriti.
1
1
Sta rade izmedju 4 zida me ne zanima,javno ne podrzavam.
Da bi se tukao s njima,ne dolazi u obzir.
Usvajanje djece istopolnog para takodje nije zdravo niti to podrzavam.
3
3
Zadnja izmjena: Atomic, dana/u 10 nov 2020, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mislim o njima ništa, zbog njihove seksualne orijentacije... Odavno sam to prerastao. Naravno, ako pričamo o lgbt populaciji, a vjerojatno se pitanje odnosilo na to.
Tu su, nikoga ne diraju, meni svejedno.
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

ne zelim da pricam o pederima ni o njihovim medjuudskim odnosima 
4
3
1
1
1811
Seksualna orijentacija mi ne znaci nista. Ne formiram misljenje o osobi na osnovu seksualne orijentacije. Niti na osnovu bilo kojeg drugog identiteta.
Bilo bi pogresno od mene ovdje reci i "Mislim sve najbolje".
Sto se tice njihovih prava kao grupe, naravno da podrzavam da imaju zakonski zasticena prava kao i ostali ljudi.
5
5
Tražili smo se po prethodnim životima
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Podržavam njihovu borba za prava i nadam se da će doći vremena kada će u BiH moći živjeti, raditi i voljeti se bez straha od odmazde pojedinca ili društva. Volio bih da se ozakoni i istospolni brak.
Što se tiče usvajanja djece nisam kompetentan, ali napravio bih neki kompromis gdje bi roditelji i dijete redovno išli na neku vrstu procjene kod psihologa ili socijalnog radnika gdje bi se egzaktno moglo utvrditi da puštaju dijete da odrasta svojim tokom bez da mu nameću svoj izbor.
Ne podržavam samo onaj razvrat tipa 2 gay osobe hodaju ulicom, stave kožnu masku psa, rep, oskudno se obuku i hodaju drżeći se za ruke. To mi je nekako baš nesvarljivo.
1
1
I expect nothing and I'm still let down.
Nisam ja diskriminator, ja sam malo diskriminator.Jimmy McNulty je napisao/la: ↑10 nov 2020, 15:52
Što se tiče usvajanja djece nisam kompetentan, ali napravio bih neki kompromis gdje bi roditelji i dijete redovno išli na neku vrstu procjene kod psihologa ili socijalnog radnika gdje bi se egzaktno moglo utvrditi da puštaju dijete da odrasta svojim tokom bez da mu nameću svoj izbor.
Naravno, sve pod maskom brige.
Treba i heteroseksualne porodice redovno na procjenu da se vidi da ne nameću djetetu svoj izbor.
Znači kako jednom obliku porodice dozvoliti da svoj sistem vrijednosti nameću djetetu, a drugoj to zabraniti. A da pred zakonom svi budu isti?
Ako dijete ima pravo da bude zaštićeno od nametanja nekog sistema vrijednosti onda to nametanje mora biti zabranjeno svima i homo i hetero roditeljima i vjerskim zajednicama i učiteljima, apsolutno svima.
Ima rješenje i za to, dogovorimo se da jednakost, ljudska prava i ostale gluposti više ne postoje i onda može sve da se naredi.
1
1
Nego da se vratim na temu, neka ih, hvala bogu i šućur Allahu ima svega u božijoj bašči. Sve je to njegovo djelo, a on u svojoj mudrosti i milosti zna zašto je učinio da postoje i homoseksualci i transrodni i svi ostali.
Zar nije ljepše da ima svega nego da smo svi isti?
Znači,
Zar nije ljepše da ima svega nego da smo svi isti?
Znači,
1
1
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

Heteroseksualne porodice rijetko kad nameću izbor svojoj djeci. Ne kažem da nema toga i da se ne dešava, ali vjerujem da je procentualno gledajući manji omjer u takvim porodicama.
Priča mi jaran, sjedi za šankom i gleda svoja posla, a neki gay ga smara kako to da je on siguran da nije gay kad nikad nije probao ni imati odnose sa muškarcima.
E bojim se da bi upravo takav gay svom usvojenom fhetetu nametao neki izbor.
Priča mi jaran, sjedi za šankom i gleda svoja posla, a neki gay ga smara kako to da je on siguran da nije gay kad nikad nije probao ni imati odnose sa muškarcima.
E bojim se da bi upravo takav gay svom usvojenom fhetetu nametao neki izbor.
1
1
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
roditelji svakako, u najvećem broju, nameću i prenose svoje izbore djeci.Jimmy McNulty je napisao/la: ↑10 nov 2020, 15:52
1
1
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

Slažem se.
Ali meni lično je nekako strašnije kad djetetu namećeš izbor seksualnosti nego izbor srednje ili fakulteta.
Mada, vjerujem da ima i roditelja koji nameću i te izbore djeci. Meni je to strašno...
Nažalost, moja sestra se isto miješala i iako sam u ok odnosima sa njom, to joj zadugo neću oprostit.
Ali meni lično je nekako strašnije kad djetetu namećeš izbor seksualnosti nego izbor srednje ili fakulteta.
Mada, vjerujem da ima i roditelja koji nameću i te izbore djeci. Meni je to strašno...
Nažalost, moja sestra se isto miješala i iako sam u ok odnosima sa njom, to joj zadugo neću oprostit.
2
1
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15631
@Sandeman otkud ti 
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |